Domovská stránka > J > Jak Zpomalit Video Zdarma?

Jak zpomalit video zdarma?

Upravte rychlost videa mávnutím prstu

Apowersoft Online Video Speed Changer Vám umožní zrychlit video pro zobrazení více obsahu v krátkém časovém úseku nebo zpomalit video a zobrazit podrobnosti v rychlé scéně. Můžete vybírat z různých rychlostí videa se synchronizovanou rychlostí zvuku a obrazu.

Přečtěte si více

Jak zrychlit videa?

Poznámka: Za účelem poskytnutí dostačujícího výkonu je možné přehrávat videa různými rychlostmi pouze v systému Android verze 5.0 nebo novější.

  1. Přejděte na video.
  2. Klepněte na video a poté klepněte na možnostVíce .
  3. Klepněte na Rychlost přehrávání.
  4. Zvolte, jakou rychlostí chcete video přehrávat.
Když to vezmeme v úvahu, jak změnit rychlost videa? Chcete-li změnit rychlost přehrávání videa na počítači, můžete si video přehrát ve VLC, klikněte na horní část přehrávání menu, zvolte Rychlost a poté použijte nabízenou možnost rychlosti pro zrychlení nebo zpomalení rychlosti přehrávání videa.

Pokud jde o to, jak udělat zpomaleny záběr z videa?

Jak zpomalit video

  1. Přidejte video soubory. Spusťte program a zvolte možnost Create project in full feature mode.
  2. Aplikujte efekt zpomalení Jakmile je video přidáno do časové osy Timeline, klikněte na tlačítko Clip Properties a pro zpomalení rychlosti videa posunujte ukazatel Speed doleva.
  3. Uložte si upravené video.
Jak zrychlit Nahrane video? Aplikace s oficiálním názvem Video Motion Fast, Slow a trochu krkolomným názvem Zpomalený pohyb, reverzní vačka, rychlé video dokáže z vašich záběrů udělat efektní video pomocí zpomalení, zrychlení nebo obrácení pohybu.

Jak zpomalit timelapse?

Chcete-li toto nastavení změnit, klepněte na tlačítko Nastavení projektu a poté klepnutím zapněte volbu „Rychlost mění výšku tónu“. Při tomto nastavení se tón zvukového záznamu u zrychleného videoklipu zvýší a u zpomaleného naopak sníží. Jak na iphonu zrychlit video? Nyní už jen stačí, abyste na video ve spodní části obrazovky, kde se nachází časová osa, klepnuli. Jakmile tak učiníte, dole klikněte na ikonu tachometru. Zde už si jen stačí pomocí posuvníku jednoduše navolit, zdali chcete video zrychlit či zpomalit.

Můžete se také zeptat, jak zmenit rychlost videa iphone?

Klepnutím na ikonu sdílení v nabídce Safari v dolní části vyvolejte list sdílení. Přejděte úplně dolů a vyberte Změnit rychlost videa. Zobrazí se vyskakovací nabídka, ve které si budete moci zvolit rychlost přehrávání videa. Vyberte požadovanou rychlost a pokračujte dalším krokem. Jak zrychlit video v Imovie? Pod ikonou tachometru můžete upravovat rychlost videa. Po vybrání jedné z možností se vám na časové ose zobrazí editor rychlosti, kterým můžete vše doladit.

Jak vytvořit zrychlené video?

Aplikace od Instagramu Hyperlapse umožňuje vytvářet plynulá časosběrná videa bez obav z roztřesených záběrů. I ty nejběžnější objekty se tak můžou stát hrdiny stylových a vydařených videí. Všechno, co k tomu potřebujete, je stáhnout si Hyperlapse pro systém iOS.

By Sanders

Jak zrychlit video na Samsungu? :: Jak nastavit počítač na výkon?
Užitečné odkazy