Jak se dělají cracky?
Kouř se absorbuje v plicích a dostává se do mozku během 4–6 sekund po inhalaci. Účinek cracku dosahuje vrcholu během prvních 30–60 minut po požití a v průběhu další hodiny mizí. Stav intenzivní euforie trvá 5–10 minut. Jinak jsou účinky blízké kokainu.
Jak vyrobit cracker?
vyrobit crackers
Jak na to?
- Vezmete ruličku od toaletního papíru a přiložíme ji k balicímu papíru. Ten kolem ní obtočíme, tak aby ji celou obalil.
- Ruličku nyní rozstřihneme na dvě půlky.
- Ustřihneme kousek mašle a zavážeme jeden vyčnívající konec balicího papíru.
- Někomu je dáme a popíšeme jak to otevřít.
Pokud jde o to, jak zjistit jestli mám v telefonu vir?
Pokud máte pocit, že celý telefon funguje výrazně pomaleji, rychleji se zahřívá, zamrzá nebo se samovolně restartuje, může to znamenat právě virus v mobilu. Velmi často mohou selhávat aplikace, obzvláště ty určené k surfování. Aplikace se mohou samy vypínat, být extrémně pomalé nebo zobrazovat reklamy. A další otázka, jak zjistit jestli mě někdo sleduje? Zatímco jdete, přemýšlejte, jak byste se mohli nenápadně podívat za sebe. Pokud se zastavíte a najednou se otočíte, dáte tím pozorovateli jasný signál, že máte podezření, že vás někdo sleduje. Ideálně otočte lehce několikrát hlavu na stranu, prohlédněte si výlohy nebo auta a současně se nenápadně podívejte okolo sebe.
Co delat kdyz mám Hackly mobil?
Ihned vypněte Wi-Fi připojení, uveďte zařízení do režimu Letadlo a ujistěte se, že je vypnuté také Bluetooth připojení. Malware by i nadále mohl poškodit data na vašem telefonu (i bez připojení k internetu), jednejte rychle a opatrně. Telefon dejte mimo doslech, kvůli zachování důkazů zvažte pomoc expertů. Jak zjistím že mám v počítači vir? Projevy působení škodlivého softwaru na výkon systému
- Počítač pracuje znatelně pomaleji než obvykle.
- Počítač se zasekává, zamrzá anebo nereaguje.
- Na pracovní ploše se objeví neznámé ikony.
- Počítač padá do modré obrazovky nebo se samovolně restartuje (mimo restarty po nainstalování aktualizací systému Windows apod.).
Podle toho, jak chránit počítač?
Jak zabezpečit počítač
- Používejme legální software.
- Operační systém a nainstalované aplikace udržujme vždy aktuální
- Pravidelně aktualizujme všechny aplikace, které máme na počítači nainstalovány.
- Používejme firewall.
- Používejme antivirové programy.
- Uživatelské účty mějme vždy zabezpečeny bezpečným heslem.
Jak se Crackují hry?
"Vždy, když budeme crackovat hru, tak si uděláme stejný postup jako u této hry. Stažený crack se souborem musíme přepsat "nahradit" za originální, který jsme nainstalovali. Některé hry mají v cracku i více složek. Například celou složku (bin, PC, system nebo Steam).