Domovská stránka > J > Jak Změnit Cestu Souborů?

Jak změnit cestu souborů?

Klepněte pravým tlačítkem myši osobních složek a klepněte na příkaz Vlastnosti. Přepnout na kartu v dialogovém okně umístění . Klepněte na tlačítko přesunout.... Cesta k cílové složce vyberte a klepněte na tlačítko OK.

Přečtěte si více

Jak povolit stažení souborů?

Na kartě Nastavení přejděte dolů a klikněte na „Pokročilé“. Přejděte dolů do sekce Ochrana osobních údajů a zabezpečení a klikněte na „Nastavení webu“. Posuňte se dolů v seznamu nastavení, dokud se nezobrazí možnost „Automatické stahování“. Jak změnit umístění složky? Klikněte na složku »Dokumenty« pravým tlačítkem myši a vyberte »Vlastnosti«. Přepněte na kartu »Umístění« a klikněte na tlačítko »Obnovit výchozí«. Cesta ke složce se změní a vy můžete přesunout data zpět do výchozího umístění složky Dokumenty. Obnovení výchozího umístění můžete aplikovat i na ostatní osobní složky.

Když to vezmeme v úvahu, jak změnit disk c na d?

Ve Windows 8.1 nebo Windows 10 klikněte pravým tlačítkem myši na tlačítko »Start« a vyberte možnost »Správa disků«. V okně Správa disků vidíte všechny připojené disky. Vyberte disk jehož písmeno jednotky chcete změnit, klikněte na něj pravým tlačítkem a vyberte volbu »Změnit písmeno jednotky a cestu«. Jak změnit primární disk? Otevřete je Nastavení systému Windows 10, stisknutím kláves Windows+I, vybrat "Systém", Poté přejděte na kartu "Úložný prostor", V části "Další parametry úložiště", klikněte na odkaz „Změnit umístění pro ukládání nového obsahu“

Když to vezmeme v úvahu, jak nastavit ukládání souborů?

Jak změnit výchozí složku pro stahování souborů

Otevřete složku "Stažené soubory" Otevřete nabídku "Vlastnosti" Zvolte kartu "Umístění" Vyberete složku, do které se budou soubory nově ukládat.
Jak stáhnout soubor? Stažení souboru

  1. Na telefonu či tabletu Android otevřete Chrome .
  2. Přejděte na webovou stránku, ze které chcete stáhnout soubor.
  3. Klepněte na položku, kterou chcete stáhnout, a podržte ji. Poté klepněte na Stáhnout odkaz nebo Stáhnout obrázek.
  4. U některých souborů videa či zvuku klepněte na Stáhnout .

Jak obnovit stahování?

Chcete-li otevřít správce stahování, zadejte chrome: // stahování do Omniboxu a stiskněte klávesu Enter. Případně můžete stisknout Ctrl + J v systému Windows nebo Command + J v systému MacOS. V seznamu stažených položek vyhledejte vadnou položku a klikněte na „Obnovit“. Jak nastavit ukládání na disk? Chcete-li změnit výchozí pevný disk, klikněte na Start a poté vyberte Nastavení (nebo stiskněte Windows + I). V okně Nastavení klikněte na Systém. V okně Systém vyberte kartu Úložiště vlevo a poté přejděte dolů do části „Uložit umístění“ vpravo.

Jak přesunout hru z disku C na disk D?

Najdi na C v dokumentech nejakou slozku The Sims 3 a prekopiruj ji nekam do jine slozky. Pak odinstaluj a nainstaluj hru a tu zalohu z dokumentu prekopiruj zpet tam kam byla a melo by to byt. To jen tak nepůjde, budete to muset odinstalovat a nainstalovat na jiný disk.

By Nari

Jak změnit umístění složky Stažené soubory? :: Jak zvysit zabezpeceni Wi-Fi?
Užitečné odkazy