Domovská stránka > J > Jak Změnit Cestu Instalace?

Jak změnit cestu instalace?

Stiskněte klávesovou zkratku [Windows]+[I] a přejděte do »Nastavení | Systém | Úložiště«. V části »Umístění pro ukládání« vyberte jednotku, kterou chcete nastavit jako výchozí pro instalaci aplikací z Windows Store a potvrďte volbu tlačítkem »Použít«.

Přečtěte si více

Jak synchronizovat soubory?

Klikněte na ikonu zeleného ozubeného kola vedle tlačítka Synchronizace, kde následně vyberte Vlastní. Po pravé straně v sekci Kategorie můžete předvolit akci pro každou z možných situací. Samotnou synchronizaci souborů zahajte stiskem tlačítka Synchronizace. Jak přesunout hru z disku C na disk D Steam? Po vytvoření knihovny Steamu na disku, kam chcete přesunovat hry, už jen stačí kliknout v Knihovně her pravým tlačítkem na hru, kterou chcete přesunout, zvolit Vlastnosti > Místní soubory > Přesunout Instalační složku a zvolit si disk, kam se hra přesune.

A další otázka, jak přesunout aplikaci z disku c na disk d?

Jak přemístit aplikaci na jiný disk

Tuto funkci mají i mobilní telefony a hodí se ji využít hlavně v okamžiku, kdy máte na „céčku“ málo místa. Klikněte na Start – Nastavení a Aplikace. U volby Aplikace a funkce vyberte apku, která má volbu Přesunout aktivní.
Také, jak přesunout hru na jiny disk? Klepněte pravým tlačítkem myši na hru, vyberte vlastnosti a poté vyberte ikonu Místní soubory záložka. Ve spodní části této karty klikněte na Přesunout Instalovat složku a vyberte novou složku, do které chcete hru přesunout. Jakmile vyberete složku, klikněte na Přesunout složku zahájit proces.

Může se také zeptat, jak přenést nainstalovaný software?

V aplikaci vyberte druhý počítač a pokračujte dalším krokem. Poté aplikace nalezne ve vašem počítači všechny nainstalované aplikace a spočítá rovněž data na pevném disku, která je možné zkopírovat. Sami si můžete poté určit, co chcete přenést. Co znamená Kopírovat jako cestu? Pokud již máte otevřenou složky s vašimi dokumenty, fotkami, či libovolnými jinými daty, můžete snadno zkopírovat cestu k souboru do schránky a následně ji zkopírovat: 1) Držte stisknutou klávesu Shift a klikněte na požadovaný soubor pravým tlačítkem myši. 2) Z kontextového menu vyberte možnost Kopírovat jako cestu.

A další otázka, jak prejmenovat user?

Klikněte na uživatele, kterého si přejete přejmenovat, pravým tlačítkem myši a z kontextového menu vyberte »Přejmenovat«. Přepište původní uživatelské jméno novým jménem a zavřete okno aplikace Správa počítače. Jak přejmenovat složku v Users Windows 10? Chcete-li změnit název uživatelské složky v systému Windows 10, běžnou praxí, o které si můžeme myslet, je přejít na jednotku C a otevřít složku Users ve Windows 10, poté pravým tlačítkem myši kliknout na cílovou složku uživatele a kliknutím na Přejmenovat ji pojmenovat.

Jak přejmenovat adresář?

Přejmenování souboru nebo adresáře

Klepněte na soubor nebo složku, kterou chcete přejmenovat. Stiskněte pravé tlačítko myši a objeví se nabídka nebo použijte nabídku Soubor. V nabídce zvolte Přejmenovat.

By Dunseath Trayler

Jak přesunout nainstalovaný program? :: Jak přesunout složku Dokumenty na jiný disk?
Užitečné odkazy