Domovská stránka > J > Jak Se V Textu Odkazuje Na Přílohy?

Jak se v textu odkazuje na přílohy?

Přílohy se uvádějí návěštím „Příloha č. “ následovaným číslem přílohy a názvem přílohy. Přílohy se číslují arabskými číslicemi a uvádějí se v seznamu příloh. Stránky se číslují arabskými číslicemi, v zápatí, průběžně v celé práci.

Přečtěte si více

Jak převést soubor HEIC na JPG?

Jak převést fotku .HEIC do .JPEG

  1. Otevřete fotografii v aplikaci Náhled.
  2. V horní liště klikněte na Soubor a následně na Exportovat…
  3. Napište požadovaný název souboru a jeho umístění
  4. V řádku Formát: vyberte JPEG (nebo jakýkoli vámi preferovaný formát)
  5. Vyberte kvalitu, v níž se má fotka uložit.
  6. Zvolte Uložit.
Jak změnit typ souborů na JPG? Převádějte soubory PDF do formátu JPG pomocí aplikace Acrobat
  1. Otevřete PDF v aplikaci Acrobat.
  2. V pravém panelu zvolte nástroj Exportovat PDF.
  3. Zvolte možnost Obrázek jako formát exportu, a pak zvolte možnost JPEG.
  4. Klikněte na položku Exportovat.

Také, jak změnit formát obrázku na jpg?

Převod na jakémkoliv počítači. Obrázek, který chcete převést do formátu JPEG, otevřete v nějakém grafickém editoru. Klikněte na "Soubor". Klikněte na možnost "Uložit jako". Tak jak spustit pruzkumnika? Stisknutím kláves Windows + E se otevře okno Průzkumník Windows. Pomocí vyhledávací lišty. Klikněte na tlačítko Start a zadejte "explorer". Pokud používáte Windows 8, stiskněte klávesu Windows pro zobrazení nabídky Start, a poté zadejte vyhledávání.

Jak restartovat Průzkumník souborů?

Kombinací kláves [Ctrl] + [Shift] + [Esc] spusťte Správce úloh a přepněte na kartu »Procesy«. Vyhledejte proces »explorer.exe« a klikněte na něj pravým tlačítkem myši. Z kontextové nabídky vyberte možnost »Ukončit proces«. Nyní je třeba proces »explorer.exe« znovu spustit. Jak spustit správce souborů? Otevřete Správce úloh a poté přejděte na Soubor> Spustit nový úkol. V poli Vytvořit nový úkol byste měli zadat explorer.exe a poté zaškrtnout možnost „Vytvořit tento úkol s oprávněními správce“. Klikněte na OK a otevře se nové okno Průzkumníka souborů spolu s právy správce.

Jak otevřít dokument v PDF?

Spusťte aplikaci Acrobat a proveďte jeden z následujících úkonů:

  1. Otevřete soubor v nabídce Domovská stránka > Poslední.
  2. Zvolte možnost Soubor > Otevřít. V dialogovém okně Otevřít vyberte jeden nebo více názvů souborů a klikněte na Otevřít. Dokumenty PDF mají obvykle příponu . pdf.
Tak proč nejde otevřít soubor pdf? Častá je např. hláška „Soubor nejde otevřít“ či „Chyba formátu: Není PDF, nebo byl soubor poškozen„. Nejčastějšími chybami je potom poškozená referenční tabulka xref či samotný obsah dokumentu. V takovém případě nejprve vyzkoušejte PDF otevřít v jiné aplikaci.

Proč mi nejde otevřít stažený soubor?

Pokud se vám soubor nedaří otevřít, může to mít několik důvodů: Nemáte oprávnění k zobrazení souboru. Jste přihlášeni k účtu Google, který nemá k souboru přístup. Nemáte v telefonu nainstalovanou správnou aplikaci.

By Rockwood

Jak změnit typ souborů na JPG? :: Jak změnit příponu souborů?
Užitečné odkazy