Domovská stránka > J > Jak Upravit Komentář Ve Wordu?

Jak upravit komentář ve Wordu?

Komentář můžete upravit tak, že v rozevírací nabídce Další akce vlákna vyberete Upravit komentář, který najdete v pravém horním rohu komentáře. Poznámka: Ve Wordu pro web jsme omezili možnost Upravit komentář tak, aby byla dostupná jenom u komentářů, které jste vytvářeli.

Přečtěte si více

Jak odstranit oblast revizi?

Na kartě Revize přejděte na Komentáře. V rozevíracím seznamu Odstranit vyberte Odstranit všechny komentáře v dokumentu. Jak změnit ve Wordu autora komentáře? Klikněte naSoubor a na pravé straně vyhledejte v části Související lidé možnost Autor. Klikněte pravým tlačítkem myši na jméno autora a potom klikněte na Upravit vlastnost. V dialogovém okně Upravit osobu zadejte nové jméno.

Jak se zbavit podbarvení ve Wordu?

Odebrání zvýraznění z části nebo z konců dokumentu

  1. Vyberte text, ze kterého chcete zvýraznění odebrat, nebo stisknutím Ctrl+A vyberte veškerý text v dokumentu.
  2. Přejděte na Domů a vyberte šipku vedle možnosti Barva zvýraznění textu.
  3. Vyberte Bez barvy.
Jak odstranit z Wordu komentář? Odstranění komentáře
  1. Klikněte na komentář, který chcete odstranit.
  2. Na kartě Review (Revize) klikněte v části Comments (Komentáře) na Delete (Odstranit). Tip: Komentář můžete odstranit také tak, že kliknete na tlačítko Zavřít v pravém horním rohu bubliny komentáře.

Jak opravovat text ve Wordu?

Na kartě Revize stačí kliknout na velké tlačítko Sledovat změny. Pokud se Vám automaticky rovnou přepne rozbalovací lišta (combobox) hned napravo na "Konečný: Zobrazit revize", budou všechny úpravy ihned evidovány a červeně zvýrazněny. Jak vypnout upravy ve Wordu? Vyberte Zkontrolovat > sledování změn a zapněte ho. Proveďte úpravy v dokumentu a Word zachytí všechny úpravy, které budete dělat. Vyberte Zkontrolovat > sledování změn a vypněte ho.

Jak zobrazit revize ve Wordu?

Před zapnutím sledování se ujistěte, že máte v dialogovém okně Možnosti aplikace Word správně vyplněno vaše jméno, protože právě pod ním budou veškeré změny evidovány. Sledování změn v dokumentu zapnete na kartě Revize ve skupině Sledování klepnutím na tlačítko Sledování změn (barevně se zvýrazní, že je aktivované). Jak odstranit autora poslední změny Word? Podobně jsou osobní informace obsaženy i v prováděných změnách v dokumentu (opět autor a čas změny). Tyto údaje je možné odstranit tak, že pomocí nástrojů na kartě REVIZE přijmete nebo odstraníte všechny změny.

Jak zmenit pozadi Word?

Přidání nebo změna barvy pozadí

  1. Přejděte na Návrh > barva stránky.
  2. V části Barvy motivu nebo Standardní barvy zvolte požadovanou barvu. Pokud požadovanou barvu nevidíte, vyberte Další barvy a pak vyberte barvu z pole Barvy.

By Adrell Whybrew

Jak mít bílý Word? :: Jak zmenit zvuk upozorneni Iphone?
Užitečné odkazy