How to Text a Friend to Check In

Jak udělat aby na mě myslel?
Vtiskněte se mu do představ a bude na vás stále myslet Takže si vás mnohem lépe zapamatuje. Odborníci tvrdí, že by mělo jít o dlouhý kontakt, delší než 4 vteřiny. Tím mu dáte jasně najevo, že vás zajímá a chcete se s ním minimálně pobavit. Klidně o počasí i politice, hlavně spolu strávit pár minut konverzací.
Další informace najdete na idealnizivot.cz

Silné vztahy zahrnují práci a upřímný zájem o druhého. Pravidelná kontrola přátel je pro udržení těchto vazeb zásadní, zejména v dnešním hektickém prostředí, ve kterém žijeme. Občas však může být obtížné vědět, jak oslovit kamaráda a zkontrolovat ho prostřednictvím textové zprávy. V tomto článku se dozvíte, jak nejlépe napsat kamarádovi zprávu o kontrole, jaký alternativní jazyk textových zpráv použít, jakou hodnotu má kontrola přátel a jak správně požádat o kontrolu. Jak se spojit s kamarádem?

Zkontrolovat kamaráda je ohleduplný čin, který dokazuje váš zájem o jeho blaho. Při navazování kontaktu s kamarádem je zásadní být opravdový, upřímný a znát jeho situaci. Zde je několik tipů, jak efektivně napsat kamarádovi a zkontrolovat ho: 1. Začněte srdečným pozdravem: Začněte konverzaci vřelým a upřímným pozdravem. Přímý pozdrav „Ahoj [jméno přítele]!“ nebo „Ahoj, jak se máš?“ může konverzaci zahájit správným směrem. Vyjádřením upřímného zájmu dejte příteli najevo, že vám skutečně záleží na tom, jak se mu daří. Když mu pošlete vzkaz začínající slovy: „Myslel jsem na tebe a chtěl jsem se podívat, jak se ti daří,“ dáte tím najevo svůj zájem o jeho blaho. 3. Buďte konkrétní: Uveďte konkrétní důvody, které vás vedou k tomu, abyste je zkontrolovali, například to, že víte, že mají návštěvu lékaře nebo pracovní pohovor. To ukazuje, že se zajímáte o podrobnosti a že věnujete pozornost jejich životu. 4. Dejte jim možnost se vyjádřit: Po vyjádření svých obav vyzvěte svého přítele, aby se otevřel, a položte mu otevřené otázky, například: „Jak se v poslední době cítíš?“. Případně jim můžete poskytnout příležitost otázkou: „Máš na mysli něco, o čem bys chtěl mluvit?“. Co ještě mohu říci kromě toho, že se chci ohlásit?

Své sdělení můžete někdy učinit zajímavějším a osobnějším tím, že použijete jiná slova. Místo pouhého „chtěl jsem se ohlásit“ zvažte využití některé z následujících frází: 1. „Myslel jsem na tebe a chtěl jsem se podívat, jak se ti daří“. „Jak se ti v poslední době dařilo?“ Chyběl mi rozhovor s tebou. „Jen jsem tě chtěl oslovit a podívat se, jak se ti daří.“ 2. „Chtěl jsem se ti ozvat. 4. „Doufám, že je u tebe všechno v pořádku. Jak se věci vyvíjejí?

Použitím těchto alternativních slov můžete dát svému kamarádovi najevo, že vám skutečně záleží na jeho pohodě, a vaše kontrolní zpráva bude znít opravdověji a méně obecně. Mám někomu napsat, abych zjistil, jak se mu daří?

Napsat někomu zprávu, abyste zjistili, jak se mu daří, může být pozorným gestem, zejména pokud jste s ním dlouho nemluvili nebo máte podezření, že prochází těžkým obdobím. Prostřednictvím textové zprávy můžete s někým komunikovat a vyjádřit své obavy, aniž byste narušili jeho osobní prostor. Je však nezbytné posoudit okolnosti a vzít v úvahu váš vztah k dané osobě. Pokud si nejste jisti, zda je zaslání textové zprávy přijatelné, může být vhodnější použít jinou formu komunikace, například telefonát nebo osobní setkání.

Jak požádat o kontrolu z milosti?

Je přijatelné zdvořile požádat přítele o pomoc, pokud zjistíte, že potřebujete, aby vás zkontroloval. Zde je několik způsobů, jak požádat o check-in: Nedávno jsem prožíval/a těžkou chvíli. Mohl by ses mi občas ozvat a zkontrolovat mě? 2. „Opravdu potřebuji partnera pro rozhovor. Kdy byste byl k dispozici pro check-in? 3. „V poslední době zažívám přetížení. Byl bych vám vděčný za check-in, kdybyste měl chvilku.

Mějte na paměti, že je velmi důležité být ve svých požadavcích upřímný a otevřený. Tím, že zdvořile vyjádříte své přání o check-in, dáváte svému příteli šanci, aby vám poskytl pomoc, kterou potřebujete.

Závěrem lze říci, že zasílání zpráv přátelům za účelem kontroly je zásadním krokem k zachování a rozvíjení přátelství. Upřímnou, podrobnou a citlivou komunikací můžete svému příteli ukázat, že vám na jeho pohodě skutečně záleží. Vaše zpráva může být osobnější tím, že použijete různá slova a fráze namísto obecných. Pamatujte, že pokud požádáte o kontrolu příjemným a uctivým způsobem, je to naprosto v pořádku. Nakonec udržování kontaktu s přáteli prohlubuje vztahy a slouží jako připomínka toho, že jste tu vždy jeden pro druhého, bez ohledu na vzdálenost.

FAQ
Jaký je lepší způsob, jak říct check in?

Namísto slovesa „hlásit se“ by bylo vhodnější použít slovesa „kontaktovat“ nebo „navázat kontakt“.

Jak někoho nezávazně zkontrolovat?

Promyšlenou a láskyplnou metodou, jak dát někomu najevo, že na něj myslíte, je nezávazně se mu textově přihlásit. Jednoduchý způsob, jak napsat příteli kontrolní SMS, je následující: 1. Začněte srdečným pozdravem: Začněte textovou zprávu milým, neformálním pozdravem, například „Ahoj!“ nebo „Ahoj!“. 2. Dejte najevo upřímný zájem: Tím, že vyjádříte své obavy o kamaráda skutečným a sympatickým způsobem, můžete dát najevo, že vám záleží na jeho blahu. Řekněte něco ve smyslu: „Chtěl jsem zkontrolovat, jak se ti daří. Doufám, že tě nic netrápí. 3. Pokládejte otevřené dotazy: Kladení otevřených otázek povzbudí vašeho přítele k tomu, aby mluvil o svých pocitech a názorech. Jednoduchá odpověď „ano“ nebo „ne“ k zodpovězení těchto otázek nestačí. Můžete se například zeptat: „Co jsi v poslední době dělal?“.