Domovská stránka > J > Jaká Barva Se Hodí K Šedé?

Jaká barva se hodí k šedé?

Nejsnazší je kombinovat šedou barvu s teplými barvami jako je červená, žlutá, růžová, nebo oranžová. Výsledkem je pak pozitivní veselé útulné prostředí, které vás naladí na tu správnou vlnu. Šedé barvě sluší i kombinace s přírodními tóny jako jsou odstíny hnědé nebo zelené.

Přečtěte si více

Co se hodí k růžové?

Růžová a její variace

Perleťová je jeden z nejsvětlejších tónů růžové. Má v sobě i trochu šedé a mnozí z nás by ji za růžovou vůbec nepovažovali. Tato barva se hodí nejen do ložnic, ale také do obývacích pokojů i chodeb. Doplnit lze krémovou, bílou, šedou i různými dřevinami.
Když to vezmeme v úvahu, jaká barva se hodí k červené? K červené barvě se hodí odstíny oranžové a fialové barvy, chybu ale neuděláš ani se žlutou nebo modrou, protože červená společně s žlutou a modrou patří mezi primární barvy barevného spektra. Samozřejmě k červené můžeš vzít jakoukoliv neutrální barvu jako je černá, bílá, světle hnědá nebo khaki.

Jak nosit červenou?

Nejjednodušším způsobem, jak nosit červenou, jsou barevné doplňky. Pokud se nejlépe cítíte v neutrálních tónech nebo máte pocit, že vám červená nesluší, vyzkoušejte ji nejprve na šátku, náušnicích či kabelce. Rudá barva na doplňcích váš outfit rozzáří a dodá mu šmrnc, aniž by strhávala přílišnou pozornost. Co se hodí k červené sukni? Pokud ji nechcete nosit samotnou, vyzkoušejte červenou v kombinaci s černou, tmavě modrou nebo hnědou. Výborně vypadá také s béžovou.

Co se hodí k cihlové barvě?

Velmi příjemná je cihlově červená barva, která si dobře rozumí se všemi teplejšími tóny. Červená se velmi dobře kombinuje s bílou, šedou, tlumená červená je ideální ke kombinaci s jinými pastelovými tóny, krémově béžovou, světle fialovou, tyrkysovou, zelenou, žlutou. Co k Hnedemu kabatu? Já bych k hnědé vzala červenou, protože mi sluší. Ale myslím, že by to mohla být třeba okrová, zelená, fuchsiová, růžová, fialová, modrá, oranžová a další. Co třeba kabát ozdobit nějakou broží.

Jaká barva se hodí ke skořicové?

Ale stejně jako černá se dá sladit prakticky se všemi barvami, takže ji snadno zařadíte do stávajícího šatníku. Skvěle vypadá v kombinaci s modrou, růžovou, oranžovou, a samozřejmě se zelenou, hlavně s jejími zářivějšími a studenějšími odstíny. Velmi elegantně vypadá se smetanově bílou a zajímavě se světle šedou. Jak kombinovat Bezovou? Jednou z největších ctností béžové je, že se ochotně přátelí se všemi barvami. Zkombinovat ji můžete s výraznými odstíny i jemňoučkými pastely a rozhodně tak neuděláte chybu. Pokud ale chcete béžovou využít naplno, nesahejte při výběru barev daleko a spárujte ji s odstíny, které jsou jí nejbližší.

Jak sladit barvy nábytku?

Velké plochy je dobré vymalovat neutrální barvou, výrazné barvy se hodí pro menší plochy nebo doplňky. Hlavním efektem tmavých barev je optické zmenšení a ztmavení místnosti. Všechny přírodní barvy a odstíny budou působit uklidňujícím dojmem a budou pozitivně působit na lidskou psychiku.

By Birk

Jaký je operátor 607? :: Jaké barvy se k sobe hodí?
Užitečné odkazy