Domovská stránka > J > Jaká Barva Se Hodí K Jaké?

Jaká barva se hodí k jaké?

teplé barvy jsou oranžová, červená, žlutá atd. a studené barvy jsou zelená, modrá a fialová. Kombinace teplých a studených barev a studených barev se studenými je skvělým způsobem, jak sladit barvy, který zvládne i začátečník. Bílá, černá a šedá jsou neutrální barvy (které jsou při ladění barev velmi důležité).

Přečtěte si více

Jak sladit barvy oblečení?

Modrá si skvěle rozumí s červenou, vínovou a olivovou.V žádném případě modrou nekombinujte s hnědou, růžovou anebo fialovou.

  1. Modrá si skvěle rozumí s červenou, vínovou a olivovou.
  2. Červená barva si rozumí s žlutou a s různými modrými odstíny.
  3. Žluté oblečení si rozumí s oblečením vyvedeným v hnědé a zelené barvě.
Co se hodí k bílé? Černá tě totiž například naučí nosit růžovou nebo zelenou, bílá se skvěle hodí k modré nebo zelené. Do neutrálních barev se také řadí džínovina, která si s barvičkami rozumí taktéž.

Jaká barva se hodí k pudrové?

Hodí se k ní téměř všechny ostatní barvy, ale nejlépe vypadá asi s vínovou, hnědou, antracitově šedou, ale také s tmavší zelenou. Tyhle barvy sice trochu shodí její jemné vyznění, ale zase to bude působit elegantněji. Na nějaké slavnostnější příležitosti vypadá hezky pudrová s bílou. Jaká barva se hodí ke starorůžové? Starorůžová se hodí na stěny, kde vytváří příjemné prostředí, ale i na závěsy a další doplňky. Velmi pěkně působí v kombinaci se světlými odstíny jako je bílá a blankytně modrá nebo s betonem, který je rovněž velmi moderní.

Když to vezmeme v úvahu, jaká barva se hodí k mentolové?

Mentolová barva je plná elegance

Hodně si rozumí s bílou, černou, broskvovou, béžovou, námořnickou a se všemi barvami duhy. Harmonii vytvoří i s pudrovými odstíny, růžovou, levandulovou, tělovými a zmrzlinovými barvami. Mátově zelená dodává jemnosti bavlně, chladu kašmíru, svědřé šifonu, hedvábí i krajce.
Podle toho, jaká barva se hodí k petrolejové? Ve světě barev se petrolejová skutečně vymezuje vůči jasné bílé, ale ukazuje se i v kombinaci s krémovou, námořnickou, světle šedou a s přírodními barvami dřeva. Pro dosažení potěšení spojte petrolejovou s oranžovou, korálově růžovou nebo dokonce zlatou.

Lidé se také ptají, jaká barva se hodí k šedivé?

Nejsnazší je kombinovat šedou barvu s teplými barvami jako je červená, žlutá, růžová, nebo oranžová. Výsledkem je pak pozitivní veselé útulné prostředí, které vás naladí na tu správnou vlnu. Šedé barvě sluší i kombinace s přírodními tóny jako jsou odstíny hnědé nebo zelené. Jak správně sladit oblečení? Pokud přemýšlíte, jak sladit oblečení, jednoduše vsaďte na roční období. Během podzimu a zimy vybírejte spíše tmavší a jemnější barvy jako černá, bílá, šedá, hnědá či tmavě oranžová. Na jaře a v létě klidně sáhněte po pastelových odstínech nebo dokonce po neonových barvách.

Může se také zeptat, jak spravne kombinovat barvy?

Nejjednodušší metodou výběru tří barev pro váš prostor je barevné schéma založené na barevném kolečku. Možností se pak nabízí více, například volba barev naproti sobě, ve které kombinujete teplou a studenou barvu, nebo volba tří barev vedle sebe, třeba modrozelená, zelená a zeleno-žlutá.

By Corina Shadwell

Jak správně sladit barvy v interiéru? :: Jak napsat životopis aby zaujal?
Užitečné odkazy