Domovská stránka > C > Co Místo Whatsapp?

Co místo WhatsApp?

Viber. Funkce chatu Viber zahrnují skupinový chat, okamžité hlasové a video zprávy a tisíce gifů a animovaných nálepek. Můžete si i nainstalovat rozšíření chatu, abyste mohli sdílet YouTube videa, hudbu ze Spotify, informace o poloze a další. Viber také podporuje audio a video hovory.

Přečtěte si více

Jak funguje blokace na WhatsApp?

Zablokované kontakty vám už nebudou moct volat ani odesílat zprávy. Informace o poslední aktivitě (funkce Naposledy), vaše aktualizace stavu a jakékoli změny vaší profilové fotografie, které provedete, se zablokovaným kontaktům už nebudou zobrazovat. Jak zjistit s kým si píše na WhatsApp? Žádné aplikace ani pomůcky co by vám umožnily zjistit co si někdo jiný píše s někým na WhatsApp bez přístupu k jejich telefonu neexistují.

Lidé se také ptají, jak funguje whatsapp business?

Aplikace WhatsApp Business poskytuje nástroje pro automatizaci, třídění a rychlé odpovídání na zprávy a usnadňuje tak komunikaci se zákazníky. Zároveň je navržena tak, aby fungovala stejně jako WhatsApp Messenger. Její pomocí můžete dělat vše, na co jste zvyklí – od chatování až po odesílání fotek. Jak poznám že mě zablokoval na WhatsApp? Nezobrazují se vám aktualizace profilové fotografie daného kontaktu. Odešlete-li zprávu kontaktu, který si vás zablokoval, zobrazí se vám u ní vždy jen jedna fajfka (zpráva odeslána), dvě fajfky (zpráva doručena) se vám nikdy zobrazovat nebudou. Pokusíte-li se s daným kontaktem uskutečnit hovor, nebudete spojeni.

Proč nejde WhatsApp?

Smartphone již není kompatibilní s WhatsApp

V roce 2021 WhatsApp funguje pouze na zařízeních spravovaných: Android 4.0.3 nebo vyšší verze. iOS 9 nebo novější. KaiOS 2.5.1 nebo vyšší verze.
Můžete se také zeptat, jak na facebooku skryt že jsem online? Vpravo nahoře na Facebooku klepněte na . Klepněte na Nastavení. Klepněte na Aktivní stav. Zobrazování aktivního stavu zapněte nebo vypněte klepnutím na Zapnout aktivní stav nebo Vypnout aktivní stav.

Jak oznacit zpravu jako Neprectenou WhatsApp?

Rozklikli jste si konverzaci, ale nechcete, aby se zprávy zobrazily ostatním uživatelům jako přečtené? Stačí, když vyberete požadovanou konverzaci a po kliknutí na tři tečky zvolíte „označit jako nepřečtené“. Jak nastavit WhatsApp na Dualnim telefonu? Po instalaci WhatsApp přejděte na Nastavení . Klikněte na Duální aplikace . Na telefonech Honor se tomu říká Aplikace Twin A na Oppo je Klonovat aplikaci . Zobrazí se seznam aplikací, které s touto funkcí mohou pracovat, a přepínač na boku.

Co si dát na Profilovku?

Dávejte si pozor na pozadí fotografie

Další důležitou částí je, že pozadí by mělo být jednoduché, Dávejte si pozor aby Vám z hlavy třeba netrčel nějaký sloup atp... Dobrou variantou může být vyfotit se třeba u kamenné zídky, případně někde v parku, kde už stromy za vámi budou hezky rozmazané.

By Allard

Jak zjistit kdo mě sleduje na Instagramu? :: Jak skryt stav na WhatsApp?
Užitečné odkazy