Domovská stránka > J > Jak Skryt Stav Na Whatsapp?

Jak skryt stav na WhatsApp?

Nejprve spusťte aplikaci WhatsApp. V případě Androidu klepněte na ikonu Nastavení (tři tečky) v horní části. Nyní vyberte možnost Účet – Soukromí – Naposledy viděn a nastavte možnost na Nikdo.

Přečtěte si více

Jak se používá WhatsApp?

Jak funguje Whatsapp a proč jej používat ??

WhatsApp je považován za jeden z nejlepší aplikace pro zasílání zpráv z mnoha důvodů. Pro začátek vám umožňuje komunikovat s ostatními lidmi více než jedním způsobem: prostřednictvím chatů, zvuku a videohovorya prostřednictvím výměny mediálních souborů a dokumentů.
Co znamená na WhatsApp účet spolecnosti? Zobrazí se vám tak profil daného kontaktu. Pokud se jedná o profil společnosti, bude označen jednou z následujících kategorií: Oficiální účet společnosti: Služba WhatsApp ověřila, že tento účet patří skutečné a renomované společnosti.

Jak vypnout online WhatsApp?

Změna nastavení soukromí

  1. Na zařízení typu: Android: Klepněte na Více možností > Nastavení > Účet > Soukromí. iPhone: Klepněte na Nastavení > Účet > Soukromí.
  2. Následně můžete změnit: komu se bude zobrazovat čas vaší poslední aktivity (funkce Naposledy), komu se bude zobrazovat vaše profilová fotografie,
Jak vypnout upozorneni WhatsApp? Hlasitost těchto tónů závisí na nastavení hlasitosti oznámení vašeho telefonu. Pokud tóny konverzací chcete vypnout nebo zapnout: Otevřete WhatsApp. Klepněte na Více možností > Nastavení > Oznámení > zapněte nebo vypněte Tóny konverzací.

Jak nastavit stav na WhatsAppu?

Jak používat funkci stav

  1. Otevřete WhatsApp a přejděte na záložku STAV.
  2. Klepněte na: ikonu tužky , chcete-li vytvořit aktualizaci stavu v textové formě. Můžete také klepnout na ikonu symbolů emoji a přidat tak do aktualizace emoji nebo animace GIF.
  3. Klepněte na ikonu Odeslat .
Jak změnit Profilovku na WhatsApp? Jak upravit svůj profil
  1. Otevřete aplikaci WhatsApp > klepněte na ikonu Více možností > Nastavení.
  2. Klepněte na ikonu profilové fotografie.
  3. Vyberte stávající fotografii z Galerie nebo klepněte na ikonu Fotoaparátu a pořiďte novou fotografii.

Jak zmenit heslo na WhatsApp?

Otevřete WhatsApp > klepněte na Zapomněl/a jste PIN kód? > Odeslat e-mail. Na e-mailovou adresu, kterou jste poskytli, bude následně odeslán odkaz pro obnovení hesla. Otevřete e-mail, klepněte na odkaz pro obnovení hesla a následně vyberte možnost POTVRDIT. Co je to WhatsApp? O společnosti WhatsApp

Přes 2 miliardy lidí ve více než 180 zemích používají aplikaci WhatsApp1 ke komunikaci s přáteli a rodinou – kdykoli a kdekoli. WhatsApp je zdarma2 a nabízí jednoduché, bezpečné a spolehlivé vedení hovorů a posílání zpráv, dostupné na telefonech po celém světě.

Jak se dostat na WhatsApp druhemu?

Stačí, když budete mít pár desítek vteřin telefon své oběti. Na svém telefonu si budete chtít založit nový WhatsApp účet a místo svého čísla zadáte cizí telefonní číslo, tedy číslo oběti. Poté již jen stačí zvolit ověření přes telefonní hovor, který nadiktuje pin.

By Jenei

Co místo WhatsApp? :: Kolik stojí pevna IP adresa?
Užitečné odkazy