Domovská stránka > J > Jak Pridat Na Whatsapp Dalsi Číslo?

Jak pridat na WhatsApp dalsi číslo?

Duální nastavení WhatsApp

  1. Spusťte druhý WhatsApp.
  2. Na další stránce klikněte Souhlas a pokračuj .
  3. Poté můžete k této kopii WhatsApp udělit přístup souborům a kontaktům kliknutím Pokračovat a postupujte podle pokynů na obrazovce, nebo klepněte na teď ne v současnosti.
  4. Nyní musíte ověřit své telefonní číslo.

Přečtěte si více

Jak funguje WhatsApp Business?

Aplikace WhatsApp Business poskytuje nástroje pro automatizaci, třídění a rychlé odpovídání na zprávy a usnadňuje tak komunikaci se zákazníky. Zároveň je navržena tak, aby fungovala stejně jako WhatsApp Messenger. Její pomocí můžete dělat vše, na co jste zvyklí – od chatování až po odesílání fotek. Jak nainstalovat WhatsApp bez SIM karty? WhatsApp však můžete zprovoznit i na zařízeních, které nejsou slotem pro SIM kartu vybaveny, tedy například na tabletu. Nejprve jako obvykle nainstalujte WhatsApp z obchodu Play. Po instalaci po vás bude program chtít zadat telefonní číslo, na které zašle prostřednictvím SMS aktivační kód.

Jak zamknout chat na WhatsApp?

On Android:

V archivovaném seznamu klepněte na chat, který chcete vyjmout z archivu, a z kontextové nabídky vyberte možnost Zrušit archivaci. Tímto způsobem můžete uzamknout konkrétní chaty v WhatsApp pomocí PIN. Chaty můžete také archivovat, aby byly skryté i na hlavní obrazovce.
Jak skrýt konverzaci? Označte konverzaci podržením a stisknutím tlačítka "Odpadky". Přejděte do nabídky a vyberte kartu „Skrýt chat“.

Jak schovat chat WhatsApp?

Zálohování chatů

Otevřete WhatsApp > klepněte na Více možností > Nastavení > Chaty > Záloha chatů > ZÁLOHOVAT.
Jak sledovat WhatsApp zdarma? WhatsApp špeh and sledovač zpráv na WhatsAppu pro Android

WhatsApp špeh od Snoopzy je nejlepší sledovač WhatsAppu co se týče sledování zpráv, fotografií a konverzací. Stažení špehovací aplikace umožňuje číst konverzace v telefonech s operačním systémem Android.

Jak zjistit polohu telefonu tajné?

Snoopza. Tento program vám umožní sledovat osoby prostřednictvím mobilního telefonu. Je to bezplatný program, s jehož pomocí můžete nahrávat hovory, sledovat polohy telefonu, zobrazovat textové zprávy, kameru, snímky obrazovky, ale také sociální sítě. Aplikaci musíte nainstalovat do přístroje toho, koho chcete sledovat Můžete se také zeptat, jak se nabourat do messengeru? Jak špehovat na Facebooku Messengeru: 3 kroky

  1. Přihlaste se k účtu Snoopza online (je to zdarma). Musíte zadat svůj e-mail a vytvořit heslo;
  2. Po stažení aplikace sledování je nutné ji nainstalovat z účtu online;
  3. Poté budete moci ve svém účtu sledovat aktivitu Facebooku.

Jak poznám že mě zablokoval na WhatsApp?

Nezobrazují se vám aktualizace profilové fotografie daného kontaktu. Odešlete-li zprávu kontaktu, který si vás zablokoval, zobrazí se vám u ní vždy jen jedna fajfka (zpráva odeslána), dvě fajfky (zpráva doručena) se vám nikdy zobrazovat nebudou. Pokusíte-li se s daným kontaktem uskutečnit hovor, nebudete spojeni.

By Sams Shodunke

Jak zjistit obsazené IP adresy? :: Jak zjistit aktivitu na WhatsApp?
Užitečné odkazy