Domovská stránka > J > Jak Vytvořit Další Účet Na Pc?

Jak vytvořit další účet na PC?

Můj počítač je v pracovní skupině

Ovládací panely,klikněte na Uživatelskéúčty a zabezpečení rodiny a potom klikněte na Uživatelské účty. Klikněte na Spravovat jiný účet. Pokud se zobrazí výzva k zadání hesla správce nebo potvrzení, zadejte heslo nebo zadejte potvrzení. Klikněte na Vytvořit nový účet.

Přečtěte si více

Jak vytvořit nový účet ve Windows 10?

Přidání uživatelů na domácí počítač

V edicích Windows 10 Home a Windows 10 Professional: Vyberte Spustit > Nastavení > účty >rodinné & jinými uživateli. V části Jiní uživatelé vyberte Přidat do tohoto počítače někoho dalšího. Zadejte informace o účtu Microsoft uživatele a postupujte podle pokynů.
Když to vezmeme v úvahu, jak vytvořit administrátorský účet? Při instalaci Windows10 se váš účet nastaví jako správce – admin. Pokud ale chcete do systému přidat další uživatele, pak jim můžete nastavit oprávnění administrátorské – správcovské. Klikněte na tlačítko Start, poté Nastavení a následně spustit Účty. Zde vidíte, že můj místní účet je správce.

Jak se Spustit jako správce?

Pokud chcete spustit Windows 10 aplikace jako správce, otevřete nabídku Start a vyhledejte aplikaci v seznamu. Pravým tlačítkem klikněte na ikonu aplikace a v zobrazené nabídce vyberte možnost Další. V nabídce „Více“ vyberte možnost „Spustit jako správce“. Jak změnit účet na PC? V Ovládacích panelech přejděte do sekce »Uživatelské účty«. Vyberte uživatelský účet jehož jméno chcete změnit a klikněte na volbu »Změnit název účtu«. Vyplňte nový název účtu a klikněte na tlačítko »Změnit název«. Nový název účtu se v Ovládacích panelech ihned zobrazí.

Jak se přihlásit jako jiný uživatel?

K přepnutí na jiný uživatelský účet, než na kterém jste aktuálně přihlášeni, můžete použít klávesovou zkratku [Alt]+[F4]. Po stisknutí se zobrazí okno s roletkou a nabídkou několika možností. Vyberte »Přepnout účet« a klikněte na tlačítko [OK]. Nyní můžete vybrat jiný uživatelský účet a přihlásit se. Jak změnit účet Microsoft na PC? Windows 10

  1. Přihlaste se ke svému účtu Microsoft. Poznámka: Pokud se zobrazí obrazovka s dotazem, který účet chcete použít, znamená to, že máte dva účty Microsoft přidružené ke stejné e-mailové adrese.
  2. Vyberte Vaše informace.
  3. Vyberte Upravit jméno, proveďte požadované změny a potom vyberte Uložit.

Pokud jde o to, jak zrusit účet na windows 10?

Vyberte tlačítko Start a pak vyberte Nastavení > Účty > E-mail a účty . V části Účty používané e-mailem, kalendářem a kontakty vyberte účet, který chcete odebrat, a pak vyberte Spravovat. Vyberte Odstranit účet z tohoto zařízení. Výběrem možnosti Odstranit akci potvrďte. Jak smazat účet na PC s Windows 10? Odebrání účtu Microsoft z počítače s Windows 10: Klikněte na tlačítko Start a potom na Nastavení. Klikněte na Účty, posuňte se dolů a potom klikněte na účet Microsoft, který chcete odstranit. Klikněte na Odebrat a potom na Ano.

Jak smazat účet na Win 10?

Použijte ovládací panel. Krok 1: Nejprve otevřete „Ovládací panely“ v zobrazení velkých ikon a stiskněte „Uživatelské účty“. Krok 2: Přejděte na „Provést změny ve svém uživatelském účtu“ a klepněte na „Spravovat jiný účet“. Krok 3: Vyberte účet správce, pro který chcete odebrat heslo, a klikněte na „Změnit heslo“.

By Stanfield Theuenin

Co to je Administrator? :: Jak se prihlasit k účtu Microsoft?
Užitečné odkazy