Domovská stránka > J > Jak Vyměnit Simku V Iphone?

Jak vyměnit simku v iPhone?

Zásuvku na SIM kartu vysunete tak, že do dírky na zásuvce vložíte kancelářskou sponku nebo nástroj na vysunutí SIM karty. Trochu zatlačte dovnitř, ale ne příliš silně. Pokud se vám zásuvku na SIM kartu nedaří vysunout, doneste zařízení k operátorovi nebo do Apple Storu a požádejte o pomoc.

Přečtěte si více

Co dělat když se iPhone sám vypíná?

iPhone se vypíná – to většinou souvisí s mírou nabití baterie a jejím stářím. Když je tedy baterie skoro vybitá, je chemicky starší a nachází se v chladnějším prostředí, dojde k tomuto jevu, aniž by spadla její kapacita na 1 %. Jak vypnout iPhone XR? Zapnutí a vypnutí

K zapnutí telefonu stiskněte a podržte boční tlačítko, dokud se nezobrazí logo Apple. Až budete chtít telefon vypnout, stiskněte a podržte boční tlačítko spolu s jedním z tlačítek hlasitosti, dokud se nezobrazí posuvník. Zařízení vypnete přetažením posuvníku.

Jak se vypina iPhone 7?

Vypněte telefon:

Stiskněte a podržte tlačítko Zapnout/Vypnout. Telefon vypnete posunutím ikony Vypnout doprava.
Podle toho, jak odhlasit dite z iphone? Na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch

  1. Přejděte do Nastavení.
  2. Klepněte na své jméno a na Rodinné sdílení.
  3. Klepněte na jméno člena rodiny, kterého chcete odstranit.
  4. Klepněte na Odstranit [jméno člena rodiny] z rodiny.

Jak Odhlasit iPhone na dalku?

Připojte se na stránku iCloud.com, přihlaste se a klikněte na ikonu Find My iPhone (Hledat můj iPhone) nebo na svém iOS zařízení zapněte aplikaci Find My iPhone. Zobrazí se vám mapa a vy musíte kliknout na Devices (Zařízení) v levém horním rohu okna. Zde vyberete zařízení, které je ztraceno a vy ho chcete vymazat. Jak odstranit iPhone z uctu? Přihlaste se k appleid.apple.com, poté zvolte Zařízení. Kliknutím na zařízení zobrazte jeho podrobnosti a potom klikněte na Odstranit z účtu. Přečtěte si zobrazenou zprávu. Dalším kliknutím potvrďte, že chcete zařízení odstranit.

Jak vypnout iPhone bez dotyků?

Vypnutí iPhone bez displeje – iPhone 6s a starší (s fyzickým Home buttonem)

  1. Stiskněte a podržte zaráz home button a zapínací tlačítko.
  2. Tlačítka držte cca 7 sekund.
  3. Pusťte tlačítka.
  4. Hotovo, iPhone je vypnutý.
Lidé se také ptají, jak odemknout iphone bez home button? Jděte do Nastavení → Zpřístupnění → Dotyk → Assistive touch a zapněte pomocí přepínače. Za předpokladu, že budete Assistive Touch používat pouze jako náhradu za Home button, lze nastavit, že po jednom klepnutí se virtuálně stiskne domovské tlačítko.

Jak dát iPhone do továrního nastavení bez hesla?

V libovolném prohlížeči přejděte na web Apple ID, kde můžete najít a kliknout na možnost Zapomněli jste Apple ID nebo heslo. Zadejte své Apple ID a odpovězte na bezpečnostní otázky. Poté můžete změnit Apple ID pro reset iPhone podle vašich požadavků.

By Mathews

Jak se pripojit na Wi-Fi iPhone? :: Co dělat když se iPhone sám vypíná?
Užitečné odkazy