Domovská stránka > J > Jak Najít Cizí Iphone?

Jak najít cizí iPhone?

Chcete-li své zařízení najít, přihlaste se na webu iCloud.com/find. Nebo použijte aplikaci Najít na jiném zařízení Apple, které vlastníte. Pokud se iPhone, iPad nebo iPod touch v seznamu zařízení neobjeví, funkce Najít pro něj nebyla zapnuta. Ale stále můžete ochránit svůj účet, i když jste nezapnuli funkci Najít.

Přečtěte si více

Jak sledovat svuj iPhone?

Pokud máte jediné Apple zařízení, tedy iPhone a zrovna jej nemůžete najít, poslouží stejně dobře webové rozhraní služby iCloud.com. Na něj se přihlásíte opět pomocí svého Apple ID a uvidíte také aplikaci Najít iPhone. Kde najdu Sdilenou polohu iPhone? Takhle zjistíte, jestli máte sdílení polohy zapnuté:

  1. Klepněte na Nastavení > [vaše jméno]. V iOS 11 klepněte na Nastavení > [vaše jméno] > iCloud.
  2. Klepněte na Sdílet moji polohu.
  3. Klepnutím na [jméno člena rodiny] mu nasdílíte svoji polohu.

Jak zjistit jestli je telefon odposloucháván?

Známky odposlechu u všech telefonů Všímejte si zvuků v pozadí. Pokud uslyšíte na pozadí při telefonování některé zvuky, může to znamenat, že je způsobuje odposlouchávací zařízení. Neměli byste se ovšem řídit pouze tímto, protože ozvěny a statické zvuky mohou způsobovat i jiné věci, například špatný signál. Jak sledovat telefon ditete? Stačí si instalovat speciální aplikaci, například Chůvička 3G, pro kterou potřebujete buď dva chytré mobilní telefony (někdy ale stačí i jediný smartphone), nebo telefon a tablet. Jeden dostatečně nabitý mobil umístíte k dítěti, druhý si necháte u sebe. Ještě před tím přístroje propojíte zadáním kódu.

Když to vezmeme v úvahu, jak najít ignorovane zařízení iphone?

Spárování Bluetooth doplňku zrušíte tak, že klepnete na Nastavení > Bluetooth, najdete zařízení, jehož spárování chcete zrušit, klepnete na tlačítko informací a potom na Ignorovat zařízení. Tím doplněk odstraníte ze seznamu dostupných Bluetooth zařízení. Lidé se také ptají, jak najit vypnuty iphone? Jde o skvělou funkci, jak najít ztracený iPhone, i když je vypnutý. Pokud byste tedy chtěli z nějakého důvodu iPhone skutečně vypnout, pak musíte v zařízení provést následující úpravu v Nastavení –> Apple ID –> Najít –> Najít iPhone a zde vypnout možnost Síť služby Najít.

Jak se dostat do iPhone bez hesla?

Stiskněte a podržte tlačítko podle modelu svého iPhonu a současně iPhone připojte k počítači. Tlačítko nepouštějte. Stále tlačítko držte, dokud se na iPhonu neobjeví obrazovka režimu zotavení, pak ho teprve pusťte. Pokud uvidíte obrazovku vyžadující zadání kódu, musíte iPhone vypnout a začít znovu. Jak Najít iPhone přes Apple Watch? Jednoduše vaše Apple Watch odemkněte a otevřete si ze spodní části obrazovky ovládací centrum. Zde už poté stačí pouze kliknout na ikonku telefonu se zvukovým signálem. Po kliknutí na ikonu začne váš iPhone vydávat zvukový signál a vy jej tak můžete jednoduše lokalizovat.

Tak jak zjistit polohu kamarada?

Google vymyslel aplikaci, kde vzájemně naleznete svojí polohu. Zázrak se jmenuje Google Trusted Contacts a funguje prakticky velmi jednoduše: přidáte blízké přátele, rodinu nebo kohokoli komu věříte a povolíte jim polohu zobrazovat. U slova “povolíme” se ještě krapet pozastavíme.

By Fawcett

Jak sdilet s nekym polohu? :: Co je to odezva ping?
Užitečné odkazy