Domovská stránka > J > Jak Se Pingnout?

Jak se Pingnout?

pingnoutIPpingnout

Tento příkaz funguje na všech systémech prakticky shodně.

  1. Pokud používáte Windows, spusťte Příkazový řádek.
  2. Pokud používáte Mac OS X, spusťte Terminal.

Přečtěte si více

Jak se měří ping?

Jak Ping změřit

Nejsnazší cestou je využití specializovaných služeb pro měření rychlosti internetového připojení, a to včetně downloadu a uploadu. Službu tohoto druhu provozují například servery Lupa.cz nebo Speedtest.net. Ping lze změřit také ručně prostřednictvím příkazového řádku ve Windows.
Co dělá příkaz ping? Program ping (anglicky Packet InterNet Groper) umožňuje prověřit funkčnost spojení mezi dvěma síťovými rozhraními (počítače, síťová zařízení) v počítačové síti, která používá rodinu protokolů TCP/IP. ping při své činnosti periodicky odesílá IP datagramy a očekává odezvu protistrany.

Lidé se také ptají, co je to vysoky ping?

Při hodnotě pingu v rozmezí 100 až 200 ms budete pořád vcelku bez problémů surfovat, přijímat a odesílat soubory. Na bezproblémové hraní online her a videokonference to však není. Hodnota 200 až 1000 milisekund je vysoký ping, který je pro online hráče jen nepoužitelnou noční můrou. Kolik by měl být ping? Čím je jeho hodnota nižší, tím je rychlejší odezva a zároveň také komunikace počítače se serverem, hodnotu ping ovlivňuje rychlost připojení, fyzická vzdálenost bodů či vytížení serveru. V nejideálnějším případě by se měl ping pohybovat mezi 0 až 50 ms.

Jak udělat ping?

Zadejte příkaz Ping tak, že do příkazového řádku napíšete "ping + název IP adresy" nebo "ping + jméno serveru". Pro lepší pochopení - jméno serveru je obvykle adresa nějaké stránky a IP adresa je umístění počítače v místní síti nebo internetové. Podle toho, jak ping na seznam? Vybereme si třeba server www.seznam.cz. Do příkazového řádku napíšeme ping www.seznam.cz a dáme “Enter”. Pokud vám nejde ping na bránu nebo dále do internetu, kontaktujte nás – problém zřejmě není u vás.

Co to je adresa?

IP adresa je unikátní číslo, které je přiděleno libovolnému zařízení komunikujícímu prostřednictvím internetového protokolu (IP). Svoji IP adresu tak mají nejen počítače, notebooky nebo tiskárny, ale také každý telefon, tablet nebo například nová pračka. Také, jak si snížit ping? Proto PC na kterém hrajete HRY, připojte pomocí UTP kabelu do routeru do portu LAN 1. Tohle je základní věc kterou by jste měli udělat pro snížení webové webové odezvy (PING).

Co je to ping?

Ping je časová prodleva mezi akcí a reakcí na internetu a měří rychlost spojení mezi dvěma síťovími rozhraními v počítačové síti. Latence (ping) je tedy zpoždění, které se odehrává mezi okamžikem výzvě k akci a okamžikem, než počítač tento požadavek zpracuje (např. kliknutí na tlačítko -> otevření widgetu).

By Fraase Ahl

Co je to odezva ping? :: Jak poznat barvu dreva?
Užitečné odkazy