Domovská stránka > J > Jak Zhubnout Za Týden?

Jak zhubnout za týden?

Kilogram tělesného tuku představuje přibližně 7500 kcal (31 401 kJ). Abyste zhubli jedno kilo za týden, musíte logicky denně buď o 500 kcal (2 000 kJ) více spálit, nebo o tuto hodnotu snížit svůj energetický příjem. V praxi to znamená buď přibližně hodinu denně běhat, nebo jíst o čtvrtinu až třetinu méně.

Přečtěte si více

Jak co nejrychleji zhubnout 10 kg?

Jak zhubnout o 10 kilo?Dodržujte těchto 10 rad a máte je dole!

  1. Uberte jednu čtvrtinu porce. • iStock.com.
  2. Spěte dostatečně dlouho. • istock.com.
  3. Pořádně se hýbejte. • iStock.
  4. Vyhněte se chemikáliím a jezte čerstvé jídlo.
  5. Nebojte se pálivých jídel.
  6. Spalujte více v chladném prostředí
  7. Nehladovte.
  8. Naučte se zacházet s cukrem.
Jak zhubnout za 10 dní? Abyste udrželi nastartovaný metabolismus, jezte každé dvě hodiny jen tolik, kolik se vám vejde do dlaně. Ale pozor, vynechejte tučná a sladká jídla, pečivo, alkoholické a slazené nápoje. Ideálně svou stravu složte z bílého masa, zvěřiny, ryb, mléčných výrobků s maximálním množství tuku do tří procent.

Tak co dělat abych rychle zhubla?

Zhubnout bez diety jen tak nepůjde, proto je potřeba stravu správně propočítat, tak aby obsahovala veškeré makroživiny i mikroživiny. Při hubnutí není potřeba vyřazovat sacharidy, cukr, mléko a mléčné výrobky, vejce, maso či ryby, což praktikovali při dietě některé známé osobnosti. Zapomeňte na rychlé diety na týden. Jak zhubnout 5 kg za týden? Jak zdravě zhubnout 5 kg — jídelníček:

  1. Vynechejte, nebo aspoň omezte alkohol.
  2. Dopřejte si denně nějaký pohyb – procházky, kolo, jógu.
  3. Hlídejte si dostatek spánku a odpočinku.
  4. Pijte dostatek vody, nebo neslazených nápojů.
  5. Omezte cukrovinky, naopak jezte hodně čerstvé zeleniny.

Jak zhubnout 10 kilo za týden?

Chcete-li rychle snížit váhu o deset kilo, bude nutné radikálně snížit kalorický příjem. Po dobu jednoho týdne by váš jídelníček neměl přesáhnout 50 % vaší doporučené denní dávky kalorií. Ta je určena v závislosti na věku, pohlaví, aktuální hmotnosti, atd. Tak jak zhubnout 10kg za 30 dní? Vyhněte se všem sacharidům, které jsou nebo mohou být bílé. Zakažte si: cereálie, pečivo, rýži, brambory, těstoviny a smažená jídla, obalovaná prostě vše co zavání sacharidy. Něco z toho seznamu si můžete dát tak leda v 1,5 hodinovém intervalu po silovém tréninku.

Jak dlouho trva zhubnout 10 kg?

Říká se, že realistický úbytek hmotnosti pro většinu lidí je zhruba půl kilogramu až kilogram týdně. Úbytek se ale může zarazit, nebo ho zvrátí jo-jo efekt. Takže neexistuje žádné přesné časové období pro shození nadbytečné tukové vrstvy – navzdory oblíbeným 12týdenním výzvám. Můžete se také zeptat, jak radikálně zhubnout? Obvykle nám stačí cvičit dvakrát týdně. Nejlépe kombinovat dva rozdílné druhy pohybu. Ovšem pokud chcete radikálně a rychle zhubnout, třikrát týdně je naprosté minimum. Také se budeme více orientovat na kardio aktivity.

Jak zhubnout ze dne na den?

Blesková dieta: Jak zhubnout za jeden den?Stačí vám k tomu jedenáct hodin!

  1. Lehká večeře už den předem. Nepodceňte předchozí den!
  2. Po probuzení se protáhněte.
  3. Pijte zázvorový a zelený čaj.
  4. Najezte se až ve chvíli, kdy budete mít hlad.
  5. Salátům se raději vyhněte.
  6. Bez pohybu to dnes nepůjde.
  7. Vsaďte na zdravé tuky a bílkoviny.

By Faunie Ifversen

Jak se zbavit tuku za 14 dní? :: Jak ošálit GPS?
Užitečné odkazy