Domovská stránka > J > Jak Spustit Macbook Air?

Jak spustit MacBook Air?

Průvodce prvním spuštěním

Pokud budete spouštět MacBook, stačí ho pouze vytáhnout z krabice. Baterie by měla být z výroby na první spuštění dostatečně nabitá. Po tomto nachystání vám stačí pouze poprvé stisknout startovací tlačítko, počkat na znělku spuštění a nechat nabootovat systém.

Přečtěte si více

Tak jak se dostat do mac?

Obnovení přihlašovacího hesla pomocí klíče zotavení

  1. Klikněte na ikonu otazníku u pole Heslo. Pokud otazník nevidíte, stiskněte a podržte zapínací tlačítko, dokud se Mac nevypne.
  2. Klikněte na šipku u volby „Obnovit pomocí vašeho klíče obnovy“.
  3. Zadejte klíč zotavení a klikněte na Další.
Jak natvrdo restartovat Mac? Stiskněte současně tyto tři klávesy: Alt, Command a Esc. Nebo v nabídce Apple () v pravém horním rohu obrazovky zvolte Vynutit ukončení. (To je zhruba jako stisknutí Ctrl-Alt-Del na PC.) V okně Vynutit ukončení vyberte požadovanou aplikaci a klikněte na Vynutit ukončení.

Jak udělat otaznik na Macbooku?

Při tomto postupu nejprve zmáčkneme levý Alt (vlevo od mezerníku) a držíme ho stisknutý. Následně na numerické části klávesnice vyťukáme číselný kód 63. Nakonec Alt pustíme a ihned dojde k propsání. Jak spustit Mac Mini? Připojte displej, klávesnici a myš nebo trackpad a pak stiskněte zapínací tlačítko na zadní straně Macu mini. Pak už stačí jen projít Průvodce nastavením a váš počítač bude připraven k použití.

Jak nastartovat MacBook?

Podržte na Macu tlačítko napájení zhruba na 10 sekund a pak ho uvolněte. Každý Mac má tlačítko napájení. Na noteboocích s Touch ID stiskněte a podržte Touch ID. Pokud na Macu nepozorujete žádnou změnu, normálně stiskněte a uvolněte tlačítko napájení. Pokud jde o to, jak zapnout macbook air 2020? Všechny klávesy a tlačítko napájení držte stisknuté 10 sekund. Pokud máte MacBook Pro s Touch ID, slouží tlačítko Touch ID zároveň i jako tlačítko napájení. Následně pusťte všechny klávesy a opět stiskněte tlačítko napájení, kterým MacBook zapnete. Počítače Mac stačí udržovat v režimu spánku.

Jak se dělá na Macu zavináč?

Takový zavináč napíšete tak, že přidržíte klávesu Option a poté stisknete na klávesnici tlačítko 2. Pokud jste na platformě Windows psali speciální znaky pomocí ASCII kódů, v macOS tuto funkci nevyužijete. Pokud tedy chcete na MacBooku napsat # (hastag), stačí stisknout Option + 3. Jak se dostat do Macu bez hesla? Obnovení hesla Apple ID pomocí e-mailu

Postupujte podle následujících pokynů: KROK 1 – Přejděte na tuto adresu: https://iforgot.apple.com/ a zadejte e-mailový identifikátor vašeho Apple ID. Klikněte na Pokračovat. KROK 2 – Vyberte Přijmout zprávu e-mailem a znovu klepněte na Pokračovat.

Jak obnovit Mac?

Zapněte Mac a ihned současně stiskněte a podržte tyto čtyři klávesy: Option, Command, P a R. Po přibližně 20 sekundách klávesy pusťte. Tím se z paměti vymažou uživatelská nastavení a obnoví se určité bezpečnostní funkce, které mohly být změněny. Přečtěte si více informací o resetování paměti NVRAM.

By Suk

Jak obnovit Macbook bez hesla? :: Co dělat když se nechce načíst Windows?
Užitečné odkazy