Domovská stránka > J > Jak Se Zbavit Reklamy Na Youtube?

Jak se zbavit reklamy na YouTube?

Vlevo nahoře klikněte na nabídku . Hostitelský program YouTube. ​​Blokování konkrétních adres URL inzerentů: klikněte na kartu Adresy URL inzerenta na vodorovném panelu v horní části stránky. Zadejte adresy do příslušného pole a klikněte na tlačítko Blokovat adresy.

Přečtěte si více

Jak vypnout reklamy na Xiaomi?

Jak zakázat osobní reklamní doporučení?

  1. Otevřete Nastavení.
  2. Přejděte do sekce Heslo a zabezpečení.
  3. Pokračujte do Soukromí.
  4. Dále otevřete Reklamní služby.
  5. Zde deaktivujte přepínač Přizpůsobená reklamní doporučení.
Jaký AdBlock? Pravděpodobně nejoblíbenějším nástrojem pro blokování reklam je AdBlockPlus který vás ochrání na Firefoxu, Chromu, Opeře i na Androidu a iOS. AdBlock Plus zablokuje reklamy ještě před zobrazením a můžete si nastavit filtry pro malware a tlačítka sociálních sítí a vybrat si tak reklamy, které se zobrazovat budou.

Jak udělat vyskakovací okno na web?

vyskakovací okno pro konkrétní stránku / článek blogu

  1. otevřete si náhled konkrétní stránky / článku blogu v Mioweb editoru.
  2. v levém menu vyberte Stránka > Pop-upy stránky.
  3. v rozbalovacím okně vyberte možnost "Vlastní pop-upy"
Kde je Adblock? V pravém horním rohu adresního řádku klikněte na modrý či červený symbol Adblocku. Pokud ho nevidíte, klikněte na symbol Doplňky, kde Adblock poté najdete. Zobrazí se vám aktuální nastavení Adblocku pro stránku, na které se nacházíte.

Jak funguje Adblock?

Jak adblocky fungují? Jak jsme uvedli výše, adblock reklamy ze stránky neodstraňuje, ale blokuje jejich zobrazení. Jakmile přijdete na nějakou webovou stránku, váš prohlížeč si začne stahovat data stránky, aby vám mohl zobrazit její obsah. Pokud jde o to, co znamená adblock? Adblock je doplněk internetových prohlížečů, který skrývá či filtruje reklamu na webu. Alternativami jsou rozšíření AdBlock Plus, AdAway či uBlock Origin. V současné době existuje několik rozšíření desktopových prohlížečů i mobilních aplikací na blokování reklamy. Jejich použití budí kontroverze.

Jak odstranit reklamu na Windows 10?

Cesta nejsnazší vede přes systémovou aplikaci Nastavení:

  1. otevřete Nastavení;
  2. navigujte Soukromí - Obecné - sekce Změnit možnosti ochrany soukromí;
  3. posuvník přesuňte do polohy Vypnuto.
Můžete se také zeptat, jak zrušit reklamy v emailu? Jak na to? Otevřete si zprávu od odesílatele, který Vás již nezajímá a srolujte si až na konec tohoto emailu. Na konci zprávy bývají informace o odesílateli a také odkaz k odhlášení z odběru novinek, na ten pouze stačí kliknout.

Jak sledovat YouTube bez reklam?

Aplikace Vanced pro bezplatné sledování YouTube bez reklam oficiálně končí YouTube v současnosti kromě původní podoby, tedy bezplatného sledování videí doprovázených reklamami, nabízí také verzi Premium, která uživatele zbaví otravných reklam a zároveň jim umožní poslouchat audiostopu videa s vypnutým displejem.

By Akeylah

Jak nahrát fotku na Instagram ve vysoké kvalitě? :: Jak zakázat reklamy v Google Chrome?
Užitečné odkazy