Domovská stránka > J > Jak Blokovat Vyskakovací Reklamy?

Jak blokovat vyskakovací reklamy?

Vyskakovací reklamy jsou nejhorší. Zablokujte je pomocí blokátoru Popup Blocker a už nikdy se nebudete muset zabývat nějakým otravným vyskakovacím oknem. Jedním z nejpopulárnějších blokátorů reklam pro Chrome, Safari a Firefox je AdBlock. Ten používejte k blokování reklam na Facebooku, YouTube a Hulu.

Přečtěte si více

Jak zabránit automatickému přesměrování?

V pravém horním rohu klikněte na ikonu Přizpůsobit a ovládat Google Chrome a klikněte na možnost Nastavení. Klikněte na možnost Rozšířená nastavení. V části Resetovat a vyčistit klikněte na možnost Obnovit nastavení na původní výchozí hodnoty. Jak vypnout Google? Pokud chcete Asistenta Google vypnout, klepněte na Nastavení > Google > Vyhledávání, Asistent a hlas > Asistent Google . V horní části displeje klepněte na Asistent , vyberte své zařízení a vypněte možnost Asistent Google .

Také, jak zablokovat upozornění?

Standardně je v Google Chrome nastaveno, aby se internetový prohlížeč zeptal, pokud chce internetová stránka zobrazit upozornění. Pokud chcete oznámení úplně zakázat, pak vyberte poslední (třetí) možnost. Poté klepněte na tlačítko Hotovo a následně záložku s nastavením zavřete. Jak se zbavit malware v mobilu? Jak odstranit vir z mobilu? Nejspolehlivější je pořídit si kvalitní antivirus určený pro zařízení s Androidem. Ten po instalaci celý telefon důkladně zkontroluje. Další možností, jak se viru v mobilu zbavit, je také celý telefon zformátovat do továrního nastavení.

Také, jak vypnout google počasí?

Na Androidu běžte do Nastavení | Google | Poloha. Zde můžete ovlivnit určování polohy na úrovni celého zařízení. Funkci můžete zcela vypnout, pak ale budou mapy a navigace k ničemu, aplikace na počasí také automaticky nepoznají, kde jste. Jak zabránit otevírání reklam? Blokování vyskakovacích reklam v prohlížeči

V nejrozšířenějším mobilním prohlížeči Chrome toho docílíte poměrně snadno – klepněte na tři tečky, dále na Nastavení a v něm najděte položku Nastavení webu. V podnabídce Vyskakovací okna a přesměrování se poté ujistěte, že přepínač máte v té správné poloze, tedy zapnutý.

Jak zastavit spam a reklamu?

Ve službách Google

  1. Ve Vyhledávání Google na telefonu či tabletu klepněte na. Proč tato reklama. Vypněte možnost Reklamy z adresy [název inzerenta].
  2. Na YouTube vyberte Informace. Přestat zobrazovat tuto reklamu.
  3. V Gmailu vyberte Informace. Řídit zobrazování reklam, jako je tato. Blokovat tohoto inzerenta.
Můžete se také zeptat, co je to vyskakovací okno? Termín pop-up neboli popup okno či ještě jinak vyskakovací okno označuje specifický formát, který se objeví „nad“ obsahem stránky (v popředí) a částečně nebo úplně ji překryje. Ta přestane být aktivní a uživatel musí vykonat nějakou akci přímo v pop-up okně, aby mohl pokračovat v jejím prohlížení.

Jak vypnout zajmy?

Postupujte podle těchto tří jednoduchých kroků.

  1. Nejprve klepněte pravým tlačítkem kdekoli na hlavním panelu v Windows 10.
  2. Dále klikněte nebo najeďte myší nad Zprávy a zájmy.
  3. Nakonec kliknutím na „vypnout“ skryjte widget Zprávy a zájmy.

By Skippie

Jak se zbavit oznámení? :: Jak vypnout oznameni na PC?
Užitečné odkazy