Domovská stránka > J > Jak Vypnout Reklamy V Mobilu Xiaomi?

Jak vypnout reklamy v mobilu Xiaomi?

Jak zakázat osobní reklamní doporučení?

  1. Otevřete Nastavení.
  2. Přejdete do sekce Další nastavení v části Systém a zařízení.
  3. Pokračujte do sekce Soukromí.
  4. Otevřete Reklamní služby.
  5. Deaktivujte přepínač Přizpůsobená reklamní doporučení.

Přečtěte si více

Jak zakázat reklamy na seznamu?

Běžte na stránku profil.seznam.cz/gdpr. U položky Personalizovaný obsah a reklama klikněte na Změnit. Vypněte reklamu kliknutím na tlačítko přepínače. Lidé se také ptají, jak odstranit reklamy z google? Jak odstranit reklamu

  1. Přihlaste se k účtu Google Ads.
  2. V nabídce stránek vlevo klikněte na Reklamy a rozšíření.
  3. Zaškrtněte políčko u reklamy, kterou chcete odstranit.
  4. V horní části tabulky statistik reklam klikněte na rozbalovací nabídku Upravit.
  5. Vyberte Odstranit.

Jak vypnout reklamy na Googlu?

Vypnutí personalizovaných reklam

  1. Přejděte do účtu Google.
  2. Na navigačním panelu vyberte Data a ochrana soukromí.
  3. Přejděte do sekce Co jste dělali a kde jste byli.
  4. V sekci Nastavení reklam vyberte Personalizace reklam.
  5. Deaktivujte přepínač vedle položky Personalizace reklam je ZAPNUTÁ.
Jak nastavit AdBlock na Chrome? V pravém horním rohu klikněte na ikonu Nastavení > záložka “Další nastavení” > “Rozšíření”. Na stránce sjeďte až dolů a zvolte “Získat nové rozšíření”. Zde vyhledávacího políčka napište Adblock a dejte “Přidat do Chrome”. AdBlock rozšíření nabízí prohlížeče Google Chrome, Apple Safari, Mozilla Firefox a Opera.

Kde je Adblock?

V pravém horním rohu adresního řádku klikněte na modrý či červený symbol Adblocku. Pokud ho nevidíte, klikněte na symbol Doplňky, kde Adblock poté najdete. Zobrazí se vám aktuální nastavení Adblocku pro stránku, na které se nacházíte. Co je to Adblock Plus? Adblock Plus je rozšíření webových prohlížečů Mozilla Firefox, Google Chrome, Maxthon, Opera, Safari, Internet Explorer a Microsoft Edge. Dovoluje blokování obsahu webové stránky, jako například reklam. Do značné míry se tím snižuje velikost přenášených dat, což v důsledku zrychluje načítání stránky.

Když to vezmeme v úvahu, jak blokovat reklamy na youtube android?

Existují různé aplikace pro blokování reklam pro Android a iOS, ale nejjednodušší způsob, jak sledovat videa na YouTube bez reklam, je použít prohlížeč Adblock, který je k dispozici na Google Play a Apple Store. Jak blokovat reklamy v aplikaci YouTube? Do vyhledávacího pole nalevo zadejte „AdBlock pro Youtube“. Vyberte jeden z výsledků, na které narazíte. – Stačí kliknout na odkaz „Přidat pro Chrome“ na stránce, která se otevře. Toto rozšíření je rozšíření prohlížeče pro filtrování obsahu a blokování reklam, které blokuje všechny reklamy na Youtube™.

Jak preskocit reklamu na YouTube?

Aby videa na YouTube již nepřerušovala nepříjemná reklama, bezplatné rozšíření prohlížeče „SponsorBlock pro Firefox“ automaticky přeskočí veškerý sponzorovaný obsah za vás. Bezplatný plugin prohlížeče „SponzorBlock pro Google Chrome“ automaticky přeskočí sponzorovaný obsah na YouTube.

By Cooley

Jak posílat přes AirDrop? :: Jak funguje Adblock?
Užitečné odkazy