Domovská stránka > J > Jak Zablokovat Sim Kartu?

Jak zablokovat SIM kartu?

Jak si zablokovat SIM kartu

  1. Kartu můžete zablokovat ve své samoobsluze, pokud máte roli Správce nebo jste kontaktní osoba. U svého tarifu si otevřete sekci „SIM karta“.
  2. Vyberte, proč chcete kartu zablokovat.
  3. Klikněte na tlačítko „Blokovat“. SIM karta bude od této chvíle vypnutá.

Přečtěte si více

Jak blokovat číslo na pevné lince?

Blokujte telefonní číslo u poskytovatele pevné linky

  1. Zapnutí blokování čísel: Stiskněte *60 a vytočte 1160 na telefonech s rotačním nebo pulzním vytáčením.
  2. Stiskněte *80 a vytočte 1180 na telefonech s rotačním nebo pulzním vytáčením.
Také, jak zablokovat telefonní číslo u vodafone? Další možnosti, jak můžete zdarma zablokovat SIMku:

Zavolejte zdarma na zákaznickou linku *77 (ze sítě Vodafone) nebo na 800 77 00 77 (z jiné sítě). Při volání ze zahraničí volejte na číslo s mezinárodní předvolbou +420 776 977 100 (hovor je účtován jako běžný hovor z navštívené země na české mobilní číslo).

Také, jak blokovat číslo z ciziny?

Jestli běžně na zahraniční čísla nevoláte, můžete si odchozí mezinárodní volání zablokovat na https://www.vodafone.cz/muj/nastaveni-sluzeb/volani-a-sms/?referrer=%2Fpece%2F. Jak funguje blokování hovorů? Po zablokování konkrétního telefonního čísla se vám jeho vlastník nebude moci dovolat, ani vám nebude smět posílat žádné zprávy. Důležité přitom je, že majitel blokovaného čísla o blokování čísla nebude nijak informován. Při pokusu o hovor se signál prostě zastaví a zprávy nebudou zpracovány.

Jak se dá zablokovat číslo?

Pokud si vás někdo zablokuje, tak dotyčná osoba od vás nebude dostávat žádné zprávy ani iMessage, a ani se nezobrazí žádná notifikace, či upozornění, že jste osobě volali. Pro osobu, která si vás zablokovala, se prakticky jevíte jako někdo, kdo neexistuje. Tak jak vypnout id volajícího? No a jestli chcete vždy a všem volat anonymně, pak stačí zeleným sluchátkem odeslat kód *31#. Službu znovu aktivujete kódem #31#. A jestli si nechcete pamatovat kódy, pak se podívejte do nastavení. Moje verze Androidu to má pod položkou Volat, Další nastavení a ID volajícího.

Jak zablokovat žádné ID volajícího iPhone?

Jak zablokovat žádné ID volajícího na iPhone 6, 7 a 8

  1. Přejděte na Contacts na telefonu a klepněte na + pro přidání nového kontaktu do telefonu.
  2. V profilu pro tento nový kontakt zadejte No Caller ID pod jménem.
  3. V číselném řádku přidejte 000-000-0000 pro telefonní číslo.
  4. Vybrat Done pro uložení kontaktu.
Jak zjistit žádné ID volajícího? Denně zvoní telefony a místo čísla se na displeji objeví „žádné ID volajícího“. Odhalit, kdo volá, je v tu chvíli nemožné. Službu využívají úřady, které nechtějí, aby jim lidé volali zpět. Anonymně tedy volá nejen policie a soudy, ale také třeba finanční úřad.

Také, jak být nedostupny na telefonu?

Pokud chcete být pro volajícího "neviditelní," musíte používat službu CLIR. Zatímco dříve někteří mobilní operátoři tuto službu zpoplatňovali, dnes ji do jednoho poskytují zdarma. U většiny si ji musíte aktivovat na zákaznické lince nebo přes internet, někdy stačí jen nastavit položku v menu telefonu.

By Jania

Jak zjistit vytíženost sítě? :: Jak zablokovat nežádoucí telefonní číslo?
Užitečné odkazy