Domovská stránka > J > Jak Vycistit Horni Reproduktor Iphone?

Jak vycistit Horni reproduktor iPhone?

Jemný kartáček

Kromě párátka je možné využít také jemný zubní kartáček, kterým je možné „vytáhnout“ špínu, jež se nachází hluboko v otvoru pro reproduktor. Při použití kartáčku můžete o něco více zatlačit, navíc k tomu jej můžete namočit do isopropylalkoholu (IPA), díky kterému se špína uvolní jednodušeji.

Přečtěte si více

Lidé se také ptají, jak vycistit sluchatka iphone?

Jak vyčistit AirPods a AirPods Pro

Pokud byste na samotných sluchátkách měli skvrny, stačí je otřít zmiňovaným hadříkem, nanejvýš navlhčeným čistou vodou. Je ale nutné je následně otřít suchým hadříkem (který nepouští vlákna) a před zpětným vložením do nabíjecího pouzdra je nechat kompletně uschnout.
Tak jak snizit obrazovku iphone? U dosavadních iPhonů s fyzickým Home Buttonem funkce funguje tak, že se po dvojitém poklepání na domovské tlačítko posune celý obraz dolů, abyste mohli stisknout tlačítko na horní straně. Otázkou však zůstávalo, zda se funkce objeví i u iPhonu X, který žádný Home Button nemá.

Jak zmenit velikost ikon iPhone?

Nový iPadOS 13 přinesl jednu nečekanou změnu, po aktualizaci budete mít na ploše menší ikony a tím i menší písmo. Pokud vám to nevyhovuje, tak zajděte do Nastaveni -> Obrazovka a jas. Dole najdete Uspořádání plochy a možnost přepnout mezi Více (to je to nové, 30 ikon) a Větší (to je původní, 20 ikon). Jak zmenit velikost pisma na iPhone? Změna velikosti písmana iPhonu, iPadu a iPodu touch

  1. Přejděte do Nastavení > Zpřístupnění a vyberte Zobrazení a Velikost textu.
  2. Klepnutím na Větší text zobrazte volby pro zvětšení textu.
  3. Přetáhněte posuvník na požadovanou velikost písma.

Jak si zvýšit pamět na iPhone?

Jak přejít na vyšší tarif na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch

  1. Přejděte do Nastavení > [vaše jméno] > iCloud > Spravovat úložiště nebo Úložiště na iCloudu.
  2. Klepněte na Přikoupit úložiště nebo na Změnit tarif úložiště.
  3. Vyberte tarif a postupujte podle pokynů na obrazovce.
Lidé se také ptají, co je ostatní v úložišti? „ostatní“ jsou prostě veškerá data, která nespadají do žádné kategorie, tj. nejedná se o videa, fotky apod. Nejsou v jedné složce, takže je nelze otevřít a podívat se na ně. Může se jednat například o data aplikací, jako jsou mapy navigací, pracovní soubory, soubory her atd.

Jak vycistit Xiaomi?

Co pro to musíte udělat? Vstupte do systémového nastavení, otevřete sekci Aplikace, zvolte požadovaný program, kterému chcete „ulevit“, přejděte do sekce Úložiště a klepněte na tlačítko Vymazat mezipaměť. Co znamená v uložišti ostatní? Děkuji předem :) No, tak Ostatní je zkrátka ostatní. Nikdo jiný než ty neví, co všechno jsi si do mobilu natahala. A samo se ti do mobilu nic nestahuje.

Co jsou Systemova data?

Kmenová data přesahující daný projekt, která se ukládají do úložiště kmenových dat. Tato kmenová data lze měnit prostřednictvím funkce zpracování kmenových dat.

By Aekerly Tanjima

Čím čistit iPad? :: Co je uloziste v mobilu?
Užitečné odkazy