Domovská stránka > J > Jak Vyčistit Reproduktor Iphone 11?

Jak vyčistit reproduktor iPhone 11?

Kromě párátka je možné využít také jemný zubní kartáček, kterým je možné „vytáhnout“ špínu, jež se nachází hluboko v otvoru pro reproduktor. Při použití kartáčku můžete o něco více zatlačit, navíc k tomu jej můžete namočit do isopropylalkoholu (IPA), díky kterému se špína uvolní jednodušeji.

Přečtěte si více

Jak zrychlit iPhone se?

Vypnutí průhledných prvků

Dobrou zprávou je, že můžete průhlednost v rámci iOS deaktivovat, tudíž se namísto ní na pozadí zobrazí neprůhledná barva, čímž hardwaru můžete pomoci. Pro vypnutí průhlednosti přejděte do Nastavení → Zpřístupnění → Displej a velikost textu, kde zapněte možnost Snížení průhlednosti.
Pokud jde o to, co znamená v ulozisti jine? To "jiné" jsou právě data, která nebylo možné zařadit do těch předchozích kategorii. Typicky to bývá například mapa pro offline navigaci.

Když to vezmeme v úvahu, co vše vyrabi apple?

Firma byla založena v roce 1976, specializuje se na hardware a software. V současnosti se jedná o společnost s nejvyšší tržní hodnotou na světě. Jejich nejznámějšími produkty jsou: řada počítačů Mac, sada kapesních počítačů a MP3 přehrávačů iPod, chytrý telefon iPhone, tablet iPad nebo také hodinky Apple Watch. Jak zjistím co mám za iPhone? Zjištění čísla modelu na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch

  1. Podívejte se do Nastavení Přejděte do Nastavení > Obecné > Informace.
  2. Podívejte se na zařízení
  3. Na iPhonu 7 a starším, iPadu nebo iPodu touch najdete číslo modelu na zadní straně zařízení.

Jak smazat ostatní?

Jak uvolnit obsazené místo a zmenšit položku „ostatní“?

  1. Otevřete aplikaci Optimalizace.
  2. Vyčkejte, než proběhne kontrola.
  3. Pokračujte do sekce Čistič.
  4. Aplikace vám ukáže, kolik místa dokáže uvolnit.
  5. Klepněte na tlačítko Vyčistit.
Můžete se také zeptat, jak smazat další systémová data? Pokud používáte starší verzi systému Android, máte možnost vymazat všechny soubory v mezipaměti jediným kliknutím. Přejdete do Nastavení - Úložiště - Data v mezipaměti - Vymazat mezipaměť a máte hotovo.

Jak zvetsit místo v iPhone?

Pokud tuto funkci chcete aktivovat, máte dvě možnosti. Buď otevřete Nastavení, v něm rozklikněte sekci Obecné a sjeďte níže, kde vyberte Úložiště: iPhone. Zapněte přepínač Odložit nepoužívané a tímto funkci aktivujete. Jak dokoupit uloziste na iCloud? Stačí kliknout na váš účet, poté na iCloud, pak na tlačítko Spravovat úložiště a poté na tlačítko Navýšit. Následně si vyberete, o jakou variantu předplatného máte zájem, a transakci potvrdíte. Pamatujte na to, že předplatné se automaticky obnovuje.

Můžete se také zeptat, jak zmensit icloud?

Přejděte na web appleid.apple.com a přihlaste se. V části Přihlášení a zabezpečení vyberte Apple ID. Zadejte e-mailovou adresu, kterou chcete používat jako svoje Apple ID. Zvolte Změnit Apple ID.

By Teague Janek

Kde koupit Linux? :: Jak si vycistit uloziste iPhone?
Užitečné odkazy