Domovská stránka > J > Jak Vycistit Internet?

Jak vycistit internet?

Všechny výše uvedené programy k tomu, jak vyčistit počítač, jsou zdarma, ovšem pouze některé jsou zdarma i v plné verzi.

  1. CCleaner. Tento program je jedním z nejoblíbenějších k tomu, jak vyčistit počítač zdarma.
  2. Comodo System Cleaner.
  3. Advanced SystemCare.
  4. Glary Utilities.
  5. AVG TuneUP.
  6. Clean Master.

Přečtěte si více

Pokud jde o to, jak vyčistit vyrovnávací paměť?

Vymazání celé vyrovnávací paměti

  1. Použijte možnost Vymazat všechny soubory z místní vyrovnávací paměti v nabídce Úpravy > Vyrovnávací paměť > Předvolby.
  2. V dialogovém okně Spravovat vyrovnávací paměť vyberte možnost Vyčistit vyrovnávací paměť > Vymazat všechny soubory z místní vyrovnávací paměti.
Lidé se také ptají, kde vymazat cache? Pokud používáte starší verzi systému Android, máte možnost vymazat všechny soubory v mezipaměti jediným kliknutím. Přejdete do Nastavení - Úložiště - Data v mezipaměti - Vymazat mezipaměť a máte hotovo.

Také, jak vymazat mezipamět v telefonu?

Přejděte na Nastavení > Aplikace a oznámení > Všechny aplikace . Vyberte aplikaci ze seznamu, poté > Úložiště > Vymazat mezipaměť . Jak odinstalovat Chrome z Androidu? AndroidChrome

Deaktivování Chromu

  1. V zařízení otevřete aplikaci Nastavení .
  2. Klepněte na Aplikace a oznámení.
  3. Klepněte na Chrome. . Pokud Chrome nevidíte, nejprve klepněte na Zobrazit všechny aplikace nebo Informace o aplikaci.
  4. Klepněte na Deaktivovat.

Jak odinstalovat aktualizaci Chrome?

Chcete-li odinstalovat Google Chrome, můžete stisknout Windows + I , klikněte Aplikace -> Aplikace a funkce . Přejděte dolů v pravém okně a vyhledejte Google Chrome aplikace, klikněte na ni a klikněte na Odinstalovat knoflík. Jak přeinstalovat Google Chrome? Chrome lze přeinstalovat jednoduchým způsobem:1) Odinstalovat Google Chrome - programy a funkce2) Smazat složku "Google" zde, cesta:C. Users/Název tvého PC/AppData/Local/ smáznout složku "Google".

Jak resetovat cache?

Chrome. Ctrl + Shift + Del otevře dialogové okénko Vymazat údaje o prohlížení (nebo použijte tlačítko, klikněte na Další nástroje a potom na Vymazat údaje o prohlížení…). Z nabídky časového období vyberte Od počátku věků, poté zaškrtněte Obrázky a soubory v mezipaměti a dejte Vymazat data. Jak vymazat cache EDGE? Otevřete aplikaci Microsoft Edge a vyberte Nastavení a další možnosti > Nastavení > Ochrana osobních údajů, vyhledávání a služby. V části Vymazat údaje o procházení vyberte Zvolit položky k vymazání. V části Časový rozsah zvolte časové období. Vyberte Soubory cookie a další data webu a pak vyberte Vymazat.

Jak vymazat cache Mac?

Zavřeme Předvolby. V horní liště se mezi záložkami Záložky a Okno objeví záložka Vývojář Na tuto záložku klikneme a vybereme možnost Vyprázdnit mezipaměti.

By Veedis Hochfelder

Jak vyčistit neplatné položky registru? :: Proč se mi zpomaluje počítač?
Užitečné odkazy