Domovská stránka > J > Jak Si Udělat Server Přes Hamachi?

Jak si udělat server přes Hamachi?

Založení serveru přes Hamachi

To provedete kliknutím na tlačítko Network a zvolením nabídky „Create a new network“ nebo při prvním spuštění volbou modrého tlačítka se stejným nápisem přímo v hlavní ploše programu. V objevivším se okně pak zadejte jméno sítě a heslo, díky kterému se na ní půjde připojovat.

Přečtěte si více

Jak se připojit na Hamachi server?

S vypnutým klientem Hamachi otevřete ve WinXP složku "Síťová připojení" v nabídce Start. V horní liště této složky zvolte z nabídky položku "Upřesnit" a v ní vyberte "Upřesnit nastavení". Vyskočí vám nové okno, v němž pod sebou uvidíte všechny druhy připojení k síti, které vaše PC zná. Tak jak spustit hamachi? To uděláte tak, že dáte Start -> Spustit -> příkaz: regedit. V otevřeném okně dejte: Upravit -> Najít a tam zadejte heslo: hamachi. Ono vám to vyhledá první registr a ten smažte klávesou DELETE. Jakmile to smažete, zmačkněte klávesu: F3 a najde vám to další.

Jak hrát Minecraft přes wifi?

Krok první: Nastavte statickou IP adresu svého herního počítače. Nejprve musíte počítači, který je hostitelem vaší relace Minecraft, přiřadit statickou adresu IP. Tímto způsobem se vyhnete nutnosti hledat IP adresu vašeho počítače v místní síti LAN pokaždé, když chcete hrát s přáteli online. Tak jak hrát přes lan kabel? Zadejte ID sítě a heslo pro svou novou síť - toto budete muset dát lidem, se kterými chcete hrát hry, aby se mohli připojit k vaší síti. Pokud někdo, koho znáte, již vytvořil síť, stačí kliknout na tlačítko Připojit se k existující síti a zadat ID sítě a heslo. V okně Hamachi uvidíte všechny připojené k síti.

By Flip

Jak změnit zobrazení v Outlooku? :: Jak udělat test v Powerpointu?
Užitečné odkazy