Domovská stránka > J > Jak Udělat Test V Powerpointu?

Jak udělat test v Powerpointu?

V části Moje formuláře klikněte na +Nový formulář nebo +Nový kvíz a začněte vytvářet formulář nebo kvíz. Otevře se nové okno s prázdným formulářem a výchozím názvem („Formulář bez názvu“). Přečtěte si další informace o tom, jak vytvořit formulář nebo vytvořit kvíz.

Přečtěte si více

Jak zjistit správné odpovědi ve Forms?

Otevřete formulář nebo kvíz, který chcete spravovat. Vyberte vedle možnosti Sdílet ikonu Další nastavení formuláře ( ) a pak vyberte Nastavení. Vyberte přepínač Automatické zobrazení výsledků. Studenti si pak po odeslání kvízu budou moct zobrazit svoje výsledky a správné odpovědi. Jak vytvořit test v Teams? Přiřazení kvízu studentům v Teams

  1. Přejděte do požadovaného třídního týmu a pak vyberte Zadání.
  2. Vyberte Vytvořit kvíz>.
  3. Výběrem možnosti + Nový kvíz vytvořte nový kvíz nebo vyberte existující kvíz. Pokud požadovaný test není v nabídce okamžitě vidět, můžete použít okno pro vyhledávání.

Také, jak zaškrtnout políčko ve wordu?

Časté dotazy: Zaškrtávací políčka ve Wordu

Klepněte na požadované místo v dokumentu aplikace Word. Přejděte do nabídky Vývojář a klikněte na ikonu Zaškrtávací políčko. V dokumentu se nyní zobrazí zaškrtávací políčko. Aktivujte nebo deaktivujte jej kliknutím myši.
Když to vezmeme v úvahu, jak vytvořit zaškrtávací políčko ve wordu? Na šabloně formuláře umístěte kurzor na místo, kam chcete vložit ovládací prvek. Pokud není vidět podokno úloh Ovládací prvky, klikněte na Další ovládací prvky v nabídce Vložit nebo stiskněte klávesy ALT+I, C. V části Vložit ovládací prvky klikněte na Zaškrtávací políčko.

V jakém programu vytvořit dotazník?

Dotazník od Google

Oblíbenou platformou nejen pro ankety jsou dokumenty od Google. Služba je zdarma bez omezení. Stačí vám jen vytvořit si účet a můžete začít s tvorbou dotazníků. Dokument není přeložen do češtiny, musíte si ho tak upravit sami.
Jak vytvořit kvalitní dotazník? Jak vytvořit dotazník

  1. používejte obecně známé termíny a pojmy.
  2. otázky by měly být co nejkratší
  3. pokud je to možné, ptejte se na skutečné situace, nikoli na hypotetické
  4. v každé otázce pokládejte skutečně jen jednu otázku.

Jak napsat hodnocení akce?

Jasně definujte, o jakou vzdělávací akci se jednalo, včetně uvedení data a místa konání. Specifikujte cíle vzdělávání a pro koho je vzdělávání určeno. Popište, jaké formy a metody budou při školení použity. Stručně popište, kdo školení povede. Jak vyhodnotit dotazník v bakalářské práci? Excel nabízí několik variant grafů, ale obecně lze doporučit koláčové grafy, pokud máte jednotné výsledky a nerozlišujete nebo neporovnáváte nějaké kategorie. Pokud chcete ve výzkumu srovnat více kategorií, např. muže a ženy, zaměstnané a nezaměstnané apod., hodí se spíše sloupcové grafy.

Jak vytvořit hlasování?

Vytvoření hlasování

  1. V nové e-mailové zprávě přejděte na kartu Vložení a klikněte na Hlasování.
  2. Otevře se podokno Hlasování a je připravené zadat první otázku a dvě možnosti.
  3. Pokud chcete přidat další možnosti, klikněte na + Přidat možnost.

By Dena Wojtczak

Jak si udělat server přes Hamachi? :: Jak vytvořit dotazník v Microsoft Forms?
Užitečné odkazy