Domovská stránka > J > Jak Odeslat Zip?

Jak odeslat ZIP?

Klikněte pravým tlačítkem myši prezentace a vyberte Odeslat > (ZIP) zkomprimovanou složku. Windows vytvoří nový soubor zip a zobrazí se stejným názvem jako soubor PowerPoint. Komprimovaná soubor odešlete určeného příjemce, který můžete pak rozbalte soubor tak, že na ni kliknete.

Přečtěte si více

Jak komprimovat soubory?

Vyhledejte soubor nebo složku, které chcete komprimovat. Stiskněte a podržte soubor nebo složku (nebo na ně klikněte pravým tlačítkem myši), přejděte na Odeslat a vyberte Komprimovaná složka (metoda ZIP). Ve stejném umístění se vytvoří nová složka zip se stejným názvem. Může se také zeptat, jak uzamknout slozku? Postup zaheslování je u obou programů téměř totožný. Stačí vybrat soubory, které chcete zaheslovat, a kliknout na ně pravým tlačítkem myši. Následně vyberte možnost Přidat do archivu. V otevřeném okně pak už stačí najít pole s přidáním hesla a máte vyhráno.

Jak chránit složku heslem?

Klikněte pravým tlačítkem na složku, kterou chcete zašifrovat, a vyberte Vlastnosti. Klikněte na tlačítko Upřesnit.... Podívejte se do sekce Komprese a šifrování na zaškrtávací políčko Šifrovat obsah a zabezpečit tak data. Pokud je k dispozici, zaškrtněte ho. Jak uzamknout složku? Pravým tlačítkem pak klikněte na složku. Vyberte z rozbalené nabídky Přidat do archivu. V záložce Pokročilé můžete nastavit heslo pro otevření složky i další parametry.

Jak otevřít zaheslované PDF Android?

Obslužné programy PDF (Android)

Pokud používáte mobilní telefon nebo tablet robot, Doporučuji vám zvážit použití Obslužné programy PDF : Jedná se o bezplatnou aplikaci, která vám umožní odstranit heslo použité k ochraně souborů PDF před úpravou obsahu.
Podle toho, jak vytisknout chráněné pdf? Klepněte na soubor PDF, který chcete vytisknout s tím, že jej zvýrazníte a poté klepněte na [OK]. Otevře se dialogové okno [Vlastnosti přímého tisku PDF]. Do okna [Heslo pro PDF:] vpravo dole v dialogovém okně zadejte heslo pro soubor PDF, který chcete vytisknout, a poté klepněte na [OK]. je vytištěn.

Lidé se také ptají, jak zaheslovat počítač windows 10?

Vyberte spustit > Nastavení > účty > možnosti přihlášení . V části Heslo vyberte tlačítko Změnit a postupujte podle pokynů. Jak Zaheslovat archiv 7 ZIP? Pokud chcete v programu 7-zip zašifrovat soubory v archivu, pak v dialogovém okně Přidat do archivu zadejte heslo a vyberte jako metodu šifrování AES-256. Tyto volby se nachází ve spodním pravém rohu dialogového okna.

Podle toho, jak skrýt složku ve windows 10?

Jak vytvořit skrytou složku ve Windows 10

Otevřete Průzkumní souborů a vytvořte novou složku. Novou složku označte myší, přepněte se v Průzkumníku souborů na záložku »Zobrazení« a klikněte v pásu karet na tlačítko »Skrýt vybrané položky«. Atribut složky se změní na skrytý a složka bude zneviditelněna.

By Jimmy Caramanica

Jak by mělo vypadat bezpečné heslo? :: Jak si dát heslo na aplikaci?
Užitečné odkazy