Domovská stránka > J > Jak Dát Více Videí Do Jednoho?

Jak dát více videí do jednoho?

Free Video Joiner je intuitivní nástroj, který umožňuje spojit několik videí do jednoho souboru. S videem pracuje beze ztráty původní kvality a dokáže si poradit s několika formáty - AVI (Divx, XviD, MPEG4), WMV, MPEG (MPEG1, MPEG2), MP4, MOV, DVD či VCD.

Přečtěte si více

Tak v čem stříhat videa na mobilu?

ActionDirector Video Editor patří k nejoblíbenějším Android aplikacím pro střih videa. Abyste mohli tuto aplikaci v bezplatné či premiové verzi používat, váš smartphone musí běžet na operačním systému Android 4.3 nebo vyšším. ActionDirector Video Editor umožňuje nejen střih videa, ale i úpravu videa. Když to vezmeme v úvahu, jak sestříhat video mp4? Re: Jak zkrátit video ve formátu Mp4

Avidemux nastaviť je pomerne jednoduché. Ak chceš výstup bezstratovo, tak vľavo nastavíš video = copy, audio=copy a format si vyber aký chceš, môžeš nechať mp4, alebo by som možno doporučil mkv (s ktorým vie pracovať viac prokramov, ako s mp4).

V jakém formátu nahrát video na YouTube?

Formáty souborů podporované službou YouTube

  1. . MOV.
  2. . MPEG-1.
  3. . MPEG-2.
  4. . MPEG4.
  5. . MP4.
  6. . MPG.
  7. . AVI.
  8. . WMV.
Jak upravit video z GoPro? A není nutné ani vlastnit akční kameru GoPro, ale videa lze upravovat i z mobilu nebo jiných kamer. Stačí k tomu aplikace Quik. Aplikace Quik sama o sobě nabízí jen minimum nastavení a lze tak zvolit třeba uložení výsledného videa ve Full HD rozlišení. Mnohem více už toho je možné provádět se samotným videem.

Podle toho, jak stáhnout video z gopro?

Quik je utilita pro uložení a správu vašich videí a fotografií pořízených prostřednictvím kamery GoPro. Součástí programu je intuitivní editor pro stříhání videí a jejich sdílení pomocí internetových služeb YouTube a Facebook. Jak stáhnout fotky z GoPro do PC? Stáhněte si aplikaci na stránce gopro.com/apps. 2. Připojte kameru k počítači pomocí dodaného kabelu USB-C. Pokud je k dispozici nový software kamery, aplikace vám poradí, jak jej nainstalovat.

Tak jak udělat z videa fotku xiaomi?

Vytvoření animace nebo koláže

  1. Na telefonu nebo tabletu Android spusťte aplikaci Fotky Google .
  2. Přihlaste se k účtu Google.
  3. Dole klepněte na Knihovna. Nástroje.
  4. V části Vytvořit nový vyberte Animace nebo Koláž.
  5. Vyberte fotky, které chcete použít.
  6. Vpravo nahoře klepněte na Vytvořit.
Jak na iPhonu udělat fotku z videa? Přejděte do App Store a vyhledejte aplikaci IntoLive a stáhněte si ji. Spusťte aplikaci a udělte jí přístup k fotografiím. Klepněte na video, které chcete převést. Upravte video, jak chcete (korekce barev, rotace apod.)

Jak udělat z videa fotku v mobilu?

Je to velice snadné:

  1. Otevřete na svém telefonu Galerii a požadované video.
  2. V dolní části obrazovky klepněte na Přehrát video.
  3. Poté se dotkněte obrazovky pro zobrazení ovládacích prvků
  4. Video v požadovaný okamžik pozastavte nebo jen klepněte v levé horní části obrazovku na ikonu zachycení snímku z videa.

By Sanferd

Jak z PDF na JPG? :: Jak udělat výřez z videa?
Užitečné odkazy