Domovská stránka > J > Jak Vložit Odkaz K Obrázku?

Jak vložit odkaz k obrázku?

Odkaz na webovou stránku

Vyberte v normálním zobrazení text, obrazec nebo obrázek, který chcete použít jako hypertextový odkaz. Na kartě Vložení klikněte na Hypertextový odkaz. Zobrazí se dialogové okno Vložit hypertextový odkaz.

Přečtěte si více

Když to vezmeme v úvahu, jak poslat obrázek jako odkaz?

Obrázek jako odkaz

Pokud budete kopírovat URL adresu z vašeho webu, tak je možné v administraci využít ikonku oka, která se Vám ukazuje u všech produktů, článků, kategorií atd. Tato ikonka vás přesměruje na web a je možné ihned zkopírovat URL adresu.
Jak nastavit URL? Nastavení vlastní URL

Přihlaste se do Studia YouTube. Základní informace. V části Adresa URL kanálu klikněte na Nastavit vlastní adresu URL kanálu. Můžete si zvolit navrhovanou adresu URL založenou na názvu vašeho kanálu nebo k ní přidat další písmena či čísla, a přizpůsobit si ji tak přesně podle vašich představ.

Jak odkázat na obrázek v textu?

Vložení křížového odkazu

Do dokumentu zadejte text, kterým začíná křížový odkaz. Třeba „Vysvětlení vzestupného trendu obsahuje obrázek 2“. Na kartě Vložení klikněte na Křížový odkaz. V poli Typ odkazu klikněte na rozevírací seznam a vyberte, na co chcete vytvořit odkaz.
Jak vytvořit odkaz na obrázek ve Wordu? Přidání odkazu

  1. Vyberte text nebo objekt, který chcete použít jako hypertextový odkaz.
  2. Klikněte pravým tlačítkem myši a potom klikněte na hypertextový odkaz .
  3. Na panelu Odkaz na klikněte na tlačítko Místo v tomto dokumentu.
  4. V seznamu vyberte nadpis nebo záložku, se kterou se má odkaz propojit.

Jak vytvořit klikací odkaz?

Vytvoření hypertextového odkazu na webovou stránku

Vyberte text nebo objekt, který chcete převést na hypertextový odkaz. V nabídce Insert (Vložení) klikněte na Hyperlink (Hypertextový odkaz). Do pole Link to (Odkaz na) zadejte webovou adresu.
Podle toho, jak zkopírovat odkaz do prezentace? Vyberte text, obrazec nebo obrázek, který chcete použít jako hypertextový odkaz. Vyberte Vložení > Odkaz a pak vyberte požadovanou možnost: Umístění do tohoto dokumentu – odkaz na konkrétní snímek v prezentaci. Vytvoření nového dokumentu – odkaz z prezentace na jinou prezentaci.

Jak vytvořit ikonu s odkazem?

Zástupce na ploše – vytvoření

Klikněte na ploše pravým tlačítkem myši na odkaz Nový a poté Zástupce. Sem napište buď www adresu, na kterou má zástupce odkazovat, nebo vyberte v počítači soubor či složku, jehož zástupce na ploše chcete mít. Klikněte na Procházet. Vyberte soubor nebo složku a poté klikněte na OK.
Jak vlozit odkaz do mailu? Vložení hypertextového odkazu

  1. V textu zprávy umístěte kurzor na místo, kam chcete přidat odkaz.
  2. Na kartě Message (Zpráva) klikněte na Hyperlink (Hypertextový odkaz).
  3. V poli Odkaz zvolte Webová stránka nebo Soubor, Tento dokument nebo E-mailová adresa:
  4. Webová stránka nebo soubor: Přidejte úplnou adresu URL.

Také, jak vypada url adresa?

Adresa URL webové stránky, např. http://support.google.com/google-ads, se skládá z názvu domény (v tomto případě google), kategorie domény (.com) a v některých případech také z dalších prvků, jako je subdoména (support) nebo cesta (/google-ads).

By Opal Blauch

Jak najit v Gmailu archiv? :: Jak obnovit systém Windows 10?
Užitečné odkazy