Domovská stránka > J > Jak Vložit Text Do Obrázku V Malování?

Jak vložit text do obrázku v malování?

Text do obrázku vložíme díky ikoně A (TEXT), na kterou klikneme a která je v záhlaví nad obrázkem. Klikneme na ikonu A (TEXT) a poté na obrázek. Zobrazí se vám obdélník, který můžeme posouvat /zvětšovat/ zmenšovat. V obdélníku se objevuje kurzor myši, a když do něj kliknete, můžeme psát text.

Přečtěte si více

Můžete se také zeptat, jak odstranit komentáře?

Klikněte pravým tlačítkem myši na komentář a zvolte Odstranit komentář. Pokud chcete odstranit všechny komentáře v dokumentu, přejděte na kartu Revize, klikněte na šipku dolů u možnosti Odstranita zvolte Odstranit všechny komentáře v dokumentu. Vyberte obsah, ke který chcete přidat komentář. Jak vypnout revizi? Zapnutí a vypnutí funkce sledování změn

Na kartě Revize přejděte na Sledování a vyberte Sledovat změny. Když je možnost Sledovat změny povolená, odstranění se označí přeškrtnutím a přidání se označí podtržením.

Jak pracovat s revizemi ve Wordu?

Na kartě Revize stačí kliknout na velké tlačítko Sledovat změny. Pokud se Vám automaticky rovnou přepne rozbalovací lišta (combobox) hned napravo na "Konečný: Zobrazit revize", budou všechny úpravy ihned evidovány a červeně zvýrazněny. Můžete se také zeptat, jak vložit zdroj pod obrázek? Citace je uvedení zdroje (autor, rok, dílo a podobně, případně licence). Buď to uvedeš přímo pod obrázek, nebo dáš pod obrázek do hranatých závorek číslo a odcituješ vše na jednou v referencích na konci práce. Word na to má funkci jménem Bibliografie (nebo Prameny).

Jak vložit obrázek vedle textu?

Obtékání textu kolem obrázku ve Wordu

  1. Vyberte obrázek.
  2. Vyberte Možnosti rozložení.
  3. Vyberte požadované rozložení. Tip: Možnost Rovnoběžně s textem vloží obrázek do odstavce podobně jako text. Když přidáte nebo odeberete text, pozice obrázku se změní.
Jak vložit text do fotky Iphone? Fotky
  1. Přejděte do Fotek a vyberte požadovanou fotku.
  2. Klepněte na Upravit a pak na tlačítko Anotovat . Klepnutím na tlačítko Přidat přidejte text, tvary a další prvky.
  3. Klepněte dvakrát po sobě na Hotovo.

Jak psát do JPG?

Text do fotky vložíte v Editoru

První možností je použití nabídky Vložit text (T), kterou najdete v Editoru v pravém panelu pod Nástroji pro vkládání objektů. Díky této funkci vložíte libovolný text a můžete s ním i dál pracovat. Začněte tím, že kliknete do fotky.
Jak vložit obrázek do fotky? Stačí použít tento postup:

  1. Otevřete si první snímek v modulu Editor.
  2. Kliknete na šipku u tlačítka Přidat vrstvu.
  3. Zvolíte možnost Vložit ze souboru.
  4. A vyberete snímek, který chcete do první fotky přidat.

Jak napsat Lorem Ipsum?

Ve Wordu ale nic dalšího nepotřebujete, Word totiž umí generovat jak náhodný text, tak Lorem Ipsum text. a po stisknutí Enter se vám v dokumentu objeví náhodný text. a po Enter získáte Lorem Ipsum. Rand() i lorem() mají navíc možnost využít dva parametry, první určuje počet odstavců a druhý počet vět v odstavcích.

By Peale Kollross

Co znamenají barvy srdíček? :: Jak vlozit text do Wordu?
Užitečné odkazy