Domovská stránka > J > Jak Vložit Odkaz?

Jak vložit odkaz?

Vyberte text nebo obrázek, který se má zobrazit jako hypertextový odkaz. Stiskněte kombinaci kláves Ctrl+K. Můžete také kliknout pravým tlačítkem myši na text nebo obrázek a v místní nabídce kliknout na odkaz . V okně Vložit hypertextový odkaz zadejte nebo vložte svůj odkaz do pole Adresa.

Přečtěte si více

Jak vytvořit odkaz na soubor?

Vyberte text nebo obrázek, který chcete použít jako odkaz, a klikněte na Vložení > Hypertextový odkaz. Pokud chcete vytvořit odkaz na webovou stránku nebo soubor, klikněte na Webová stránka nebo soubor a do pole Adresa zadejte adresu URL nebo klikněte na Vybrat a přejděte k souboru. Tak jak vložit pomocí klávesnice? Jakmile je kurzor na správném místě, stiskněte klávesovou zkratku pro vložení obsahu: Ctrl + V nebo ⇧ Shift + Insert ve Windows a Linux X Důvěryhodný zdroj Microsoft Support Přejít na zdoj nebo ⌘ Command + V v Mac OS X.

Jak označit Radek?

Pokud chcete vybrat řádek textu, umístěte kurzor na začátek řádku a stiskněte Shift +šipka dolů. Pokud chcete vybrat odstavec, umístěte kurzor na začátek odstavce a stiskněte Ctrl+Shift+šipka dolů. Jak označit část textu? Pomocí těchto zkratek se lze v dokumentu snadno pohybovat. Spojením výše uvedených zkratek s klávesou SHIFT můžeme v daných směrech text označovat. Označení celého textu dokumentu provedeme použitím klávesové zkratky CTRL + A .

Jak vložit text?

Změna možností při vkládání obsahu

  1. Klikněte nebo klepněte na místo, kam chcete obsah vložit.
  2. Stiskněte kombinaci kláves CTRL+V a pak vyberte Možnosti vložení .
  3. Najeďte myší na tlačítka pro živou recenzi.
  4. Vyberte možnost vložení, která se má použít.
Jak kopírovat text ve Wordu? Pro přesun je také možné použít klávesové zkratky. Označíme text, stiskneme klávesy CTRL + X. Přesuneme se na místo, kam bychom chtěli text přesunout. Klikneme do pracovní plochy a použijeme klávesovou zkratku CTRL + V.

Lidé se také ptají, jak z obrázků zkopírovat text?

Extrahování textu z jednoho obrázku

  1. Klikněte na obrázek pravým tlačítkem myši a pak klikněte na Kopírovat text z obrázku.
  2. Klikněte na místo, kam chcete zkopírovaný text vložit, a stiskněte Ctrl+V.
A další otázka, jak kopírovat formát buněk? Kopírování formátu buněk
  1. Vyberte buňku s formátováním, které chcete zkopírovat.
  2. Vyberte Domů > Kopírovat formát.
  3. Přetažením vyberte buňku nebo oblast, u které chcete formátování použít.
  4. Uvolněte tlačítko myši a mělo by se teď použít formátování.

Jak zkopírovat zdroj?

Pokud chcete úkol nebo zdroj přesunout, klikněte pravým tlačítkem myši a pak zvolte Vyjmout. Pokud chcete úkol nebo zdroj zkopírovat, klikněte pravým tlačítkem myši a pak zvolte Kopírovat.

By Devonna Stenstrom

Jak kopírovat pouze text? :: Jak zkopírovat zprávu?
Užitečné odkazy