Domovská stránka > J > Jak Udělat Časovou Osu Excel?

Jak udělat časovou osu Excel?

Máte-li vytvořenou kontingenční tabulku v Excelu, aktivace nástroje časové osy bude otázka jednoho kliknutí.

  1. Ikonu najdete na kartě Analýza > Vložit časovou osu.
  2. Následně zvolíte pole s datumy, které chcete pro osu použít.
  3. Osa se vloží do listu.

Přečtěte si více

Také, jak vložit číselnou osu ve wordu?

Vyberte Matematika > Graf > Průvodce. Zobrazí se dialogové okno Vložit graf. Vyberte Číselná řada a stiskněte Další. Co je to časová osa? Časová osa je metoda chronologického uspořádání a vizualizace událostí. Pomocí umístění souboru záznamů či událostí na úsečce / liště / pravítku umožňuje nejen jejich názorné seřazení, ale také zasazení těchto událostí, osobností či míst do časového kontextu.

Jak vytvořit časovou osu?

Na kartě Vložení klikněte ve skupině Ilustrace na položku SmartArt. V galerii Zvolit obrázek SmartArt klikněte naProces a potom poklikejte na rozložení časové osy (například Základní časová osa). Jak zapnout časovou osu? Zapnutí nebo pozastavení historie polohy

  1. V telefonu nebo tabletu Android spusťte aplikaci Mapy Google .
  2. Klepněte na vaše profilová fotka nebo iniciála. Vaše časová osa.
  3. Klepněte na ikonu možností
  4. Klepněte na možnost Historie polohy je vypnutá nebo Historie polohy je zapnutá.
  5. Zapněte nebo vypněte možnost Historie polohy.

Jak udělat přímku ve Wordu?

Na kartě Vložení klikněte ve skupině Ilustrace na tlačítko Obrazce. V části Čáryklikněte na libovolný styl čáry, který se vám líbí. Klikněte na jedno místo v dokumentu, podržte a přetáhněte ukazatel myši na jiné místo a uvolněte tlačítko myši. Jaká je moje časová osa? Historii polohy samozřejmě najdete i na mobilním zařízení, a to přímo v aplikaci Mapy Google. Klepněte na hamburger menu v levém horním rohu, zvolte položku Časová osa a v nastavení uvidíte, zda je historie polohy aktivní. Z této stránky v nastavení rovněž můžete historii editovat nebo smazat.

Jak měříme čas a poznáváme dějiny?

Dějiny rozdělujeme do tří historických etap. Dějiny lidstva měříme také na staletí a tisíciletí. Jedno století = 100 let. Jedno tisíciletí = 1 000 let. Jak zapnout historii? V účtu Google přejděte do sekce Historie polohy. Určete, zda váš účet nebo zařízení smí hlásit historii polohy do Googlu: Účet a všechna zařízení: Nahoře zapněte nebo vypněte možnost Historie polohy. Pouze určité zařízení: V sekci Toto zařízení nebo Zařízení v tomto účtu zapněte nebo vypněte příslušné zařízení.

Lidé se také ptají, jak nastavit historii polohy?

Ukládání historie polohy lze zapnout na zařízeních s operačním systémem Android v nastavení účtu Google v sekci Historie polohy. Zařízení pak ukládá místa, která uživatel navštívil, a údaje o tom, kde (a jak) se pohyboval v průběhu času.

By Licht Bellows

Jak vypnout sledování polohy Google? :: Jak si vytvořit e Mail na iCloud?
Užitečné odkazy