Domovská stránka > J > Jak Vytvořit Článek?

Jak vytvořit článek?

Založit nový článek je jednoduché. Nejsnazší je zadat název článku do vyhledávacího okénka vpravo nahoře a kliknout na ikonku lupy (případně udělat totéž tlačítkem Enter). Následně klikněte na červený odkaz ve větě „Můžete stránku vytvořit nebo požádat o její vytvoření“.

Přečtěte si více

Co je to pahýl?

Pahýl je neúplně vyvinutý nebo po předešlém zranění zahojený či nezahojený zbytek některé části organismu. U živočichů např. ruky, nohy, prstu, ocasu, bičíku atd. Vzniká, je-li část organismu odňata (amputována, useknuta, uříznuta), případně se nevyvinula dostatečně. Jak by měl vypadat článek? Během psaní celého článku se vám myšlenky utřídí a úvodní slova se budou psát téměř sama. Nezačínejte články banalitami, všeobecnými rčeními nebo větami typu „Každý dobře ví, že vzdělání je důležité. “ Zkuste sdělení spíše ilustrovat příkladem anebo jít rovnou k jádru věci.

Tak jak udělat externí odkaz?

Vytvoření hypertextového odkazu na místo na webu

  1. Vyberte text nebo obrázek, který se má zobrazit jako hypertextový odkaz.
  2. Stiskněte Ctrl+K. Můžete taky kliknout pravým tlačítkem myši na text nebo obrázek a v místní nabídce kliknout na Odkaz.
  3. V okně Vložit hypertextový odkaz zadejte nebo vložte svůj odkaz do pole Adresa.
A další otázka, jak propojit 2 excel soubory? Vyberte buňku nebo buňky, ve kterých chcete vytvořit externí odkaz. Typ = (znaménko rovná se). Přepněte do zdrojového sešitu a klikněte na list obsahující buňky, které chcete propojit. Stiskněte klávesu F3,vyberte název, na který chcete vytvořit odkaz, a stiskněte Enter.

Jak vytvořit odkaz na list v Excelu?

Na listu vyberte buňku, ve které chcete vytvořit odkaz. Na kartě Vložení vyberte Hypertextový odkaz. Taky můžete na buňku kliknout pravým tlačítkem a vybrat v místní nabídce Hypertextový odkaz… nebo stisknout klávesy Ctrl+K. Lidé se také ptají, kdo píše na wikipedii? Internetovou encyklopedii editují její vlastní čtenáři, a může ji tak psát úplně každý. V kurzu senioři získají základy, vysvětluje lektor projektu Vojtěch Veselý: „Ten, kdo si to nechce zkoušet úplně samostatně a chce mít lidskou podporu, může chodit na naše kurzy, kde se to krok za krokem vše naučí. “

Jak zveřejnit článek z pískoviště?

Kliknout na liště nad stránkou pískoviště na rozbalovací menu a vybrat odkaz Přesunout. Z rozbalovací nabídky vybrat zvolený jmenný prostor (pro články je to (Hlavní)) a zadat název nového článku. Veškerý obsah je společně s historií stránky pískoviště přesunut na nově zvolený název. Může se také zeptat, jak vytvořit obsah v libre office? Vložení obsahu

  1. Klepněte na místo v dokumentu, kam si přejete vložit obsah.
  2. Zvolte Vložit - Rejstříky a tabulky - Rejstříky a tabulky a klepněte na záložku Rejstřík/tabulka.
  3. V poli Typ vyberte "Obsah".
  4. Vyberte možnost, kterou chcete.
  5. Klepněte na OK.

Může se také zeptat, jak udělat obsah v power pointu?

Klikněte do textového pole na souhrnném snímku nebo na snímku osnovy a potom na kartě Domů klikněte na Vložit > Vložit jinak. V poli Vložit jinak vyberteformátovaný text (RTF) nebo Neformátovaný texta klikněte na OK. Pokud chcete změnit vzhled seznamu obsahu, můžete použít možnosti písma na kartě Domů.

By Ancilin Hulst

Jak psát a? :: Jak vybrat fotku na widget?
Užitečné odkazy