Domovská stránka > J > Jak Si Vytvořit Vlastní Webovou Stránku?

Jak si vytvořit vlastní webovou stránku?

DOMÉNA A WEBHOSTING

  1. Pro registraci domény a zřízení webhostingu doporučuji využít nejvyužívanějšího českého poskytovatele těchto služeb - WEDOS.
  2. Nejprve je potřeba ověřit, jestli je doména, kterou si chcete zaregistrovat, volná. To můžete udělat na stránkách adresawebu.cz.

Přečtěte si více

Jak upravit HTML stránku?

Zástupci strukturních editorů jsou například HomeSite, Notepad++, Brackets, české EasyPad a PSPad. Já jsem dlouho používal nejjednodušší editor Poznámkový blok, neboli Notepad (ten samozřejmě žádné zadávání tagů nepodporuje). Nyní je mým favoritem program Notepad++, který doporučuji. Jak otevřít stránku v HTML? Další dobrý způsob je spustit si Poznámkový blok (z menu Start > Programy > Příslušenství > Poznámkový blok) a v něm zvolit příkaz Soubor > Otevřít a najít svůj html soubor na disku. Komu se stránka otevírá ve starším Internet Exloreru, může se do Poznámkového bloku dostat rychle přes příkaz Zobrazit > Zdrojový kód.

Lidé se také ptají, jak programovat www stránky?

stránky

Kde to běžíKlientServer
Jazyky (příklady)Javascript, VBScript, JScript, DHTMLCGI, PHP, ASP
Program, na kterém to běžíProhlížeč (např. Internet Explorer)Server (jako software), např. Apache nebo IIS
Požadavkyžádnéna serveru nainstalovaná podpora
4 další řádky Jak si vytvořit vlastní webovou stránku zdarma? Na Wixu si můžete vytvořit webové stránky zdarma, které obsahují Wix doménu. Pokud chcete působit profesionálním dojmem, pořiďte si vlastní doménu. Vaší značce to dodá na důvěryhodnosti a návštěvníci vás na internetu snadněji najdou.

Lidé se také ptají, jak vytvořit web s vlastní doménou zdarma?

Pokud tedy budete chtít vytvořit web s vlastní doménou, stačí k webu zdarma na doméně 3. řádu dokoupit balíček prémiových služeb. K balíčku Mini, Standard nebo Profi dokonce získáte doménu na rok zdarma. Jak nastavit HTML? HTML

Práce ve dvou programech

  1. Najděte si HTML soubor na disku.
  2. Otevřete ho v prohlížeči, nejčastěji prostě dvojklikem (prohlížeč je výchozí otevírací program)
  3. Potom jděte znovu na disk a tutéž stránku otevřte v Poznámkovém bloku nebo jiném editoru.

Jak uložit stránku jako HTML?

Stažení stránky z Chromu k přečtení offline

  1. V počítači spusťte Chrome.
  2. Přejděte na požadovanou stránku.
  3. Vpravo nahoře klikněte na ikonu možností Další nástroje. Uložit stránku jako.
  4. Vyberte, kam chcete stránku uložit.
  5. Klikněte na tlačítko Uložit.
Co je to HTML jazyk? Hypertext Markup Language (zkratka HTML) je v informatice název značkovacího jazyka používaného pro tvorbu webových stránek, které jsou propojeny hypertextovými odkazy. HTML je hlavním z jazyků pro vytváření stránek v systému World Wide Web, který umožňuje publikaci dokumentů na Internetu.

Jak změnit z TXT na HTML?

TXT na HTML převést nelze, tedy alespoň ne v tom smyslu aby se zachovalo nějaké formátování. Je to prostě čistý text a je nutno do HTML vložit tagy například pro odřádkování (BR) nebo pro odstavce (P) atd.... A pokud je text formátovaný do sloupců, musí se ručně upravit a dát třeba do tabulky (TABLE).

By Eurydice

Jak vytvořit widget? :: Jaký je rozdíl mezi diagramem a grafem?
Užitečné odkazy