Domovská stránka > J > Jak Navrhnout Tabulku?

Jak navrhnout tabulku?

Pokud chcete vložit základní tabulku, klikněte na Vložení > Tabulka a přesuňte kurzor po mřížce tak, aby se zvýraznil požadovaný počet sloupců a řádků. Pokud chcete vložit větší tabulku nebo chcete tabulku přizpůsobit, vyberte Vložení > Tabulka > Vložit tabulku.

Přečtěte si více

Jak se stínuje v Excelu?

Vyberte buňky, u které chcete stínování použít, nebo ze kterého chcete stínování odebrat. Další informace o výběru buněk v listu najdete v tématu Výběr buněk, rozsahů, řádků nebo sloupců na listu. a potom v části Barvy motivu nebo Standardníbarvy klikněte na požadovanou barvu. Jak vnořit funkcí Když? Pokud jste klikli na KDYŽ, zobrazí se v dialogovém okně Argumenty funkce argumenty funkce KDYŽ. Pokud chcete vnořit jinou funkci, můžete ji zadat do pole argumentu. Můžete třeba zadat SUMA(G2:G5)do Value_if_true funkce KDYŽ. Zadejte všechny další argumenty, které jsou potřeba k dokončení vzorce.

Pokud jde o to, jak použít funkcí svyhledat?

Syntaxe SVYHLEDAT. Funkce SVYHLEDAT (anglicky název: VLOOKUP) vyhledá v prvním sloupci tabulky požadovanou/hledanou hodnotu a vrátí hodnotu, která je ve stejném řádku (jako nalezená hodnota), ale nachází se v jiném (námi určeném) sloupci zdrojové tabulky. Také, jaké jsou funkce v excelu? V Microsoft Excel je k dispozici několik stovek různých funkcí. Funkce se dělí do několika různých kategorií - matematické a trigonometrické, finanční, statistické, vyhledávací, textové, datum a čas, logické, databázové, informační a inženýrské.

V čem vytvořit tabulku?

Postup vytvoření nové tabulky:

  1. Otevřete domovskou stránku Tabulek na adrese sheets.google.com.
  2. Klikněte na Nová . Tím se vytvoří a otevře nová tabulka.
Jak vložit tabulku do Google? V počítači otevřete dokument nebo prezentaci v Dokumentech Google nebo Prezentacích Google. Vložit. Zvolte možnost Odkaz na tabulku nebo Vložit bez propojení a klikněte na Vložit.

Jak vložit tabulku do mailu?

Postup je opravdu rychlý.

  1. Otevřete program či editor, který umí vytvářet tabulky (Doporučujeme: MS Excel, MS Word či online službu Google Dokumenty).
  2. Vytvořte požadovanou tabulku z jednom ze zmíněných editorů.
  3. Nakopírujte oblast tabulky, kterou chcete vložit do těla e-mailu.
  4. Vložte do e-mailu tabulku.
Co to jsou kontingenční tabulky? Kontingenční tabulka je výkonný nástroj pro výpočet, shrnutí a analýzu dat, který umožňuje zobrazit porovnání, vzory a trendy v datech. Kontingenční tabulky fungují trochu jinak v závislosti na platformě, kterou používáte ke spuštění Excel.

Jaký je rozdíl mezi relativním a absolutním odkazem?

Relativní odkazy, tvořené standardním způsobem pomocí klepnutí na potřebnou buňku. Ve vzorcích mají tvar „A1“. Při kopírování nebo plnění buňky se v odkazu systematicky mění označení sloupců a čísla řádek. Absolutní odkazy mají před označením sloupce a číslem řádku znak dolaru; mají tedy tvar „$A$1“.

By Casaleggio

Jak vycentrovat tabulku v HTML? :: Jak vložit obrázek do open office?
Užitečné odkazy