Domovská stránka > J > Jak Nakreslit Tabulku?

Jak nakreslit tabulku?

Kreslení tabulek

Vyberte Vložit > tabulku > Kreslení tabulky. Nakreslete obdélník, který bude tvořit hranice tabulky. Pak uvnitř obdélníku nakreslete čáry pro sloupce a řádky.

Přečtěte si více

Jak Ohranicit tabulku?

Nejrychlejší způsob, jak přidat ohraničení ve Wordu, je z galerie Styly ohraničení.

  1. Klikněte do tabulky a potom kliknutím na úchyt pro přesunutí tabulky tabulku vyberte.
  2. Klikněte na Styly ohraničení a zvolte styl ohraničení.
  3. Klikněte na Ohraničení a zvolte, kam chcete ohraničení přidat.
Jak přidat Data do kontingenční tabulky? Klikněte na libovolné místo v kontingenční tabulce. Na kartě Možnosti klikněte ve skupině Kontingenční tabulka na Možnosti. V dialogovém okně Možnosti kontingenční tabulky zaškrtněte na kartě Data políčko Aktualizovat data při otevření souboru.

Jak získat Data z kontingenční tabulky?

Poznámky: Jednoduchý vzorec ZÍSKATKONTDATA můžete rychle zadat vložením znaménka = (rovnítko) do buňky, do které chcete navrátit hodnotu, a následným kliknutím na buňku v kontingenční tabulce, ve které se nachází data, která chcete navrátit. Jak přidat sloupec do kontingenční tabulky? V kontingenční tabulce vyberte požadovanou položku. Tak se na pásu karet zobrazí karta Nástroje kontingenční tabulky. Na kartě Návrh klikněte ve skupině Rozložení na tlačítko Prázdné řádky a potom vyberte možnost Vložit za každou položku prázdný řádek nebo Odebrat prázdný řádek za každou položkou.

Jak vložit tabulku v Excelu?

Jak tedy tabulku vložit? Označte oblast buněk a pak buď: V kartě Vložit klikněte na Tabulka. a v následujícím kroku zaškrtněte, jestli tabulka má nebo nemá záhlaví, nebo v kartě Domů klikněte na Formátovat jako tabulku, vyberte barvičky a pak zase zaškrtněte nebo nezaškrtněte záhlaví. Tabulka je vložená. Jak vytvořit tabulku v open office? Před vkládáním tabulky musí kurzor blikat na místě, kde ji budete chtít. Pak přes nabídku Vložit | Tabulka (nebo [Ctrl+F12]) se otevře nové okno. Popis tabulky změníte v řádku Název. Počet řádků a sloupců dle potřeb také není problém.

Lidé se také ptají, jak spojit buňky v excelu?

Sloučení buněk

  1. Klikněte na první buňku a stiskněte Shift a pak klikněte na poslední buňku v oblasti, kterou chcete sloučit. Důležité informace: Ujistěte se, že data obsahuje jenom jedna z buněk v oblasti.
  2. Klikněte na Domů > Sloučit a zarovnat na střed.
Jak zarovnávat tabulky ve Wordu? Změna zarovnání textu v buňce tabulky

Zvolte Tabulka > Volby buňky > Text. Pod nabídkou Vertikální zarovnání vyberte nastavení Zarovnání: Zarovnat nahoře, Zarovnat střed, Zarovnat dole nebo Zarovnat vertikálně.

Jak zvetsit tabulku ve Wordu?

Word

  1. V nabídce View (Zobrazení) klikněte na Print Layout (Rozložení při tisku) nebo Publishing Layout (Rozložení při publikování).
  2. Klikněte na tabulku.
  3. Umístěte ukazatel myši na pravý dolní roh tabulky, dokud se nezobrazí symbol. , a pak přetáhněte okraj tabulky, dokud nebude mít tabulka požadovanou velikost.

By Camden

Jak Formátovat disk do FAT32? :: Jak naformátovat tabulku v Excelu?
Užitečné odkazy