Domovská stránka > J > Jak Vymyslet Svoji Hru?

Jak vymyslet svoji hru?

svojí hru

Napiště si své nápady.

  1. Téma je “námět” hry a může na něj být také nazíráno jako na“žánr”.
  2. Mechanika jsou základní způsoby, jak hráči ve hře působí.
  3. Neexistuje správná nebo špatná cesta, jak začít navrhovat vaší hru.

Přečtěte si více

Jak vytvořit klikací hru?

Pomocí Wintermute enginu si může každý snadno a rychle vytvořit vlastní klikací hru, stačí vám k tomu obyčejný grafický editor, pomocí kterého si do hry dodáte vlastní pozadí a obrázky předmětů, vše je ve 2D. Můžete zde vytvořit rychlé a vtipné hry nebo i pokročilejší RPG podobné jako třeba Polda, Robophobia a další. Jak si vytvořit vlastní aplikaci pro Android? Vyzkoušejte tyto služby online k vytváření vlastních aplikací pro Android.

  1. AppsGeyser: AppsGeyser poskytuje tolik typů aplikací zdarma. Můžete vytvořit aplikaci, která je uvedena na svých webových stránkách.
  2. Appypie: Appypie je další skvělá webová stránka pro vytváření aplikací pro Android bez programovacího jazyka.

Pokud jde o to, jak si vytvořit hru zdarma?

Chcete si vytvořit vlastní počítačovou hru?S těmito programy to můžete zkusit!

  1. Game Maker. Asi nejznámějším programem určeným k tvorbě her je bezpochyby Game Maker.
  2. Construct. Construct představuje alternativu výše zmíněného Game Makeru.
  3. Game Editor.
Když to vezmeme v úvahu, jak vytvořit hru pro děti? Je to šest roliček z toaletního papíru, fixy (barvy), můžete použít pásy černého papíru, lepidlo a jakoukoliv kuličku.
  1. Začněte tím, že si roličky nabarvíte na bílo a na horní část nalepíte proužky černého papíru, které by měly vytvořit klobouk sněhuláka.
  2. Kdo z vás jako malý nezbožňoval hru pexeso?

Také, jak se vyrábějí hry?

Jak to dělá? Základem tvůrčí části vývojového týmu jsou tři skupiny pracovníků - designéři vymýšlejí do hry obsah, grafici hmatatelný obsah vyrábějí (tedy kreslí nebo modelují postavičky, místnosti nebo celá prostředí) a programátoři zajišťují, aby všechno dohromady fungovalo. Jak udělat hru ABC? Jak udělat hru: Jednoduchý start do složitého oboru. Nový seriál časopisu ABC vám usnadní první kroky k tomu si vyzkoušet praxi herní tvorby. Pomocí jednoduchých nástrojů Twine a Bitsy můžete jednoduše odstartovat ve složitém oboru. Na konci seriálu budete mít několik vlastních her!

Kde si nechat vyrobit deskovou hru?

Firma Dino Toys nabízí zákazníkům možnost nechat si zhotovit společenskou hru a jiné produkty na zakázku. Jak vytvořit HTML hru? Vytvoření první jednoduché 3D scény

Nejdříve vytvořím čistý index. html a přidám do něj knihovny BabylonJS a polyfill HandJS, který slouží ke sjednocení událostí myši a dotykových zařízení. Potom do těla html stránky přidám canvas s id "scene". Canvas roztáhnu na plnou velikost stránky.

Jak vytvořit 2D hru?

Construct 2 je jedinečný program, se kterým je možné tvořit perfektní 2D hry bez nutnosti znalostí programování. Hry je možné exportovat do HTML5. Svojí jednoduchostí nabízí vytvoření hry pro uživatele, kteří s tvorbou teprve začínají, ale stajně tak dobře ho využijí i profesionální vývojáři.

By Brubaker Dukeman

Jak vytvořit vlastní 3D hru? :: Jak se dělá Nedelitelna mezera?
Užitečné odkazy