Domovská stránka > C > Co Je Gmail Na Vlastní Doméně?

Co je Gmail na vlastní doméně?

Registrace služby Google Workspace

Doména je část e-mailové adresy následující po znaku „@“. doménu, kterou chcete použít pro firemní e-mail. Pokud tuto doménu zatím nevlastníte, můžete si ji od společnosti Google koupit.

Přečtěte si více

Kolik stojí doména na email?

Prvním krokem vlastní doména.

Její pořízení stojí řádově stovky korun za rok. Doménu s . cz koncovkou pořídíte kolem 200 Kč, za exotičtější si připlatíte. Při výběru domény se můžete inspirovat sedmi jednoduchými radami.
Jak se přihlásit na email? Na počítači otevřete Gmail. Zadejte e-mail nebo telefonní číslo a heslo ke svému účtu Google. Pokud jsou informace už vyplněné a potřebujete se přihlásit k jinému účtu, klikněte na Použít jiný účet. Pokud se vám místo přihlašovací stránky zobrazí stránka s popisem Gmailu, klikněte vpravo nahoře na Přihlásit se.

Co je Seznam účet?

Ukládáme a zobrazujeme údaje, které zadáte přímo v nastavení Seznam Účtu nebo na jednotlivých službách společnosti Seznam.cz: Jméno a příjmení Pohlaví Jak se přihlásit k pracovnímu e-mailu? Přihlášení k Outlooku na webu pomocí pracovního nebo školního účtu v Microsoft 365:

  1. Přejděte na přihlašovací stránku Microsoft 365 nebo na Outlook.com.
  2. Zadejte e-mailovou adresu a heslo ke svému účtu.
  3. Vyberte Přihlásit se.

Jak vybrat e mailovou adresu?

Ve světě emailů kraluje Google a jeho Gmail. Po registraci získáte schránku ve tvaru vašejmé[email protected] s téměř neomezenou kapacitou. Velikost schránky totiž neustále narůstá a zaplnit ji je velmi těžké. Momentálně se pohybuje kousek pod hranicí 8 GB, což je pro emaily nepředstavitelné množství. Jak vybrat email? Využijte svoje jméno. Stejné jako bod dvě bych doporučil i výběr emailu pomocí svého jména. Je-li jednoduše zapamatovatelné, určitě se bude líbit email ve tvaru [email protected] , [email protected] , [email protected] a další.

Jak registrovat doménu zdarma?

Doménu obvykle není možné získat zdarma. Obecné domény jako . cz nebo . eu se dají zaregistrovat od 50 až 150 korun, zatímco u speciálních a originálních domén jako . Jak smazat všechny emaily najednou seznam? Dobrý den, je možné zaškrtnou celou podstránku emailů (tj. 100 najednou). Zaškrtávátko naleznete úplně nahoře vedle na kraji řádku s tlačítky přesunou, odpovědět apod.

Jak smazat Odeslany email seznam?

Je nějaká cesta, jak poslaný e-mail vymazat? Dobrý den, je mi líto, ale odeslání zprávy nelze nijak vrátit zpět. Doporučuji kontaktovat příjemce s žádostí o smazání zprávy, pokud obsahovala citlivé údaje.

By Jamila Davick

Jak získat vlastní emailovou adresu? :: Jak vytvořit e-mailovou adresu v seznamu?
Užitečné odkazy