Domovská stránka > J > Jak Vlozit Text Do Wordu?

Jak vlozit text do Wordu?

Změna možností při vkládání obsahu

  1. Klikněte nebo klepněte na místo, kam chcete obsah vložit.
  2. Stiskněte kombinaci kláves CTRL+V a pak vyberte Možnosti vložení .
  3. Najeďte myší na tlačítka pro živou recenzi.
  4. Vyberte možnost vložení, která se má použít.

Přečtěte si více

Jak vložit do obrázku text ve Wordu?

Stačí kliknout pravým tlačítkem myši na ohraničení obrazce a pak kliknout na položku Přidat text. Text bude umístěn na obrazec. Text je teď přímo na obrazci! Po vložení textu mohu pomocí skupiny možností Písmo nebo Odstavec na kartě Domů konfigurovat styl textu. Lidé se také ptají, jak zrusit komentáře ve wordu? Odstranění komentáře

  1. Klikněte na komentář, který chcete odstranit.
  2. Na kartě Review (Revize) klikněte v části Comments (Komentáře) na Delete (Odstranit). Tip: Komentář můžete odstranit také tak, že kliknete na tlačítko Zavřít v pravém horním rohu bubliny komentáře.

Jak vložit text pod obrázek?

Ostatní aplikace Office

Přidejte textové pole pod obrázek nebo poblíž obrázku, který má mít titulek. Textové pole budete možná muset přetáhnout na požadované místo. Klikněte do textového pole a zadejte text popisku. Vyberte obrázek a textové pole a potom na kartě Nástroje obrázku – Formát klikněte na tlačítko Skupina.
Jak vložit text do obrázku JPG? Přidání textu na fotku pomocí textového pole

Na kartě Vložení klikněte ve skupině Text na Textovépole, klikněte kamkoliv do blízkosti obrázku a zadejte text. Pokud chcete změnit písmo nebo styl textu, zvýrazněte text, klikněte na něj pravým tlačítkem a potom vyberte požadované formátování textu na Místní nabídka.

Jak vložíme do Wordu zástupný text?

Stačí napsat zkratku dt a stisknout klávesu F3. Dojde k vložení tzv. dummy textu. Po nastavení parametrů a stisku tlačítka Vytvořit se dočkáme kýženého výsledku. Jak kopírovat text ve Wordu? Pro přesun je také možné použít klávesové zkratky. Označíme text, stiskneme klávesy CTRL + X. Přesuneme se na místo, kam bychom chtěli text přesunout. Klikneme do pracovní plochy a použijeme klávesovou zkratku CTRL + V.

Jak posunout text ve Wordu?

Vyberte text, který chcete upravit. Přejděte na Domů a vyberte řádkování a mezery mezi odstavci > Možnosti řádkování v dolní části nabídky. Otevře se dialogové okno odstavec . Na kartě odsazení a mezery vyberte požadované možnosti a klikněte na OK. Můžete se také zeptat, jak ve wordu vložit obrázek do obrázku? V nabídce svého Wordu najděte možnost „Vložení“. Po jejím rozkliknutí najděte možnost „Přidat obrázek ze souboru“ nebo „Přidat z“ a klikněte na ni. Otevře se vám další okénko, ve kterém si můžete najít svůj obrázek podle toho, kde ho máte uložený.

Jak převést text do obrázku?

Vyberte text, který chcete „vyfotografovat“ a stiskem klávesové zkratky Ctrl-C jej zkopírujte do schránky. Spusťte program Malování, aplikaci, která je standardní součástí operačního systému Windows, a stiskem klávesové zkratky Ctrl-V vložte text jako obrázek a soubor uložte.

By Aretta Tison

Jak vložit text do obrázku v malování? :: Jak nainstalovat Windows 7 přes USB?
Užitečné odkazy