Domovská stránka > J > Jak Označit Text?

Jak označit text?

Ctrl+Shift+End (Home) - označení textu od aktuální polohy kurzoru až na konec (začátek) dokumentu. Ctrl+A – označení celého dokumentu. Speciální znaky) nebo pomocí klávesových zkratek: Ctrl+Shift+mezerník – pevná mezera.

Přečtěte si více

Jak označit všechny obrázky v Excelu?

Krok 1: Podržte stisknuté tlačítko ALT + F11 klíče a otevře se Microsoft Visual Basic pro aplikace okno. Krok 2: Klepněte na tlačítko Vložit > Modula vložte následující makro do okna modulu. Krok 3: Stiskněte tlačítko F5 klíč ke spuštění tohoto makra. Poté okamžitě vybere všechny obrázky v aktivním listu. Jak překrýt dva obrázky ve Wordu? Povolení překrývání obrázků

  1. Vyberte obrázek.
  2. Vyberte ikonu Možnosti rozložení.
  3. Vyberte Zobrazit další.
  4. Na kartě Umístění ve skupině Možnosti v dolní části zaškrtněte políčko Povolit překrývání.
  5. Opakujte postup pro každý obrázek, u kterého chcete povolit překrývající se obrázky.

Jak ve Wordu spojit obrázky?

Seskupení obrazců, obrázků a dalších objektů

  1. Stiskněte a podržte klávesu CTRL a klikněte na obrazce, obrázky nebo jiné objekty, které chcete seskupit. Abyste mohli tlačítko Seskupit povolit, budete muset vybrat víc obrazců, obrázků nebo objektů.
  2. Vyberte tlačítko Uspořádat a zvolte Seskupit.
Jak udělat lomítko na Macu? Stiskneme levý Alt a držíme ho zmáčknutý. Na numerické části klávesnice zadáme číselný kód 47. Pustíme levý Alt a / se okamžitě napíše.

Jak udělat otaznik na MacBooku?

Při tomto postupu nejprve zmáčkneme levý Alt (vlevo od mezerníku) a držíme ho stisknutý. Následně na numerické části klávesnice vyťukáme číselný kód 63. Nakonec Alt pustíme a ihned dojde k propsání. Jak kopirovat v Macu? Kopírování nebo vkládání

  1. Stiskněte Command-C.
  2. Nebo zvolte na řádku nabídek Upravit > Kopírovat.
  3. Nebo klikněte s klávesou Ctrl (nebo pravým tlačítkem) na vybranou položku a z místní nabídky zvolte Kopírovat.

Jak napsat podtržítko Macbook?

Postupovat budeme následovně:

  1. Stiskněte levý Alt a držte ho stisknutý.
  2. Na numerické klávesnici (zcela napravo na klávesnici) vyťukejte číslo 95.
  3. Pusťte levý Alt a _ se vepíše do textu.
Jak ukoncit vsechny aplikace na Macu? Stiskněte současně tyto tři klávesy: Alt, Command a Esc. Nebo v nabídce Apple () v pravém horním rohu obrazovky zvolte Vynutit ukončení. (To je zhruba jako stisknutí Ctrl-Alt-Del na PC.) V okně Vynutit ukončení vyberte požadovanou aplikaci a klikněte na Vynutit ukončení.

Jak se dělá zavináč na Macbook?

Takový zavináč napíšete tak, že přidržíte klávesu Option a poté stisknete na klávesnici tlačítko 2. Pokud jste na platformě Windows psali speciální znaky pomocí ASCII kódů, v macOS tuto funkci nevyužijete. Pokud tedy chcete na MacBooku napsat # (hastag), stačí stisknout Option + 3.

By Tadd

Jak oznacit vše ve slozce? :: Jak nabootovat notebook Asus?
Užitečné odkazy