Domovská stránka > J > Jak Napsat Index Na 2?

Jak napsat index na 2?

Jak se píše druhá mocnina znak pomocí klávesové zkratky

Pro její zápis je ale nutné nejdříve přepnout klávesnici na anglickou (klávesová zkratka Alt + Shift). Poté stiskněte a držte levý Alt + napište číslo 0178.

Přečtěte si více

Jak v Excelu udělat Horní index?

Na kartě Domů klikněte ve skupině Písmo na ikonu pro otevření Nastavení písmo. Stiskněte CTRL+1. V části Efektyzaškrtněte políčko Horní index nebo Dolní index a klikněte na OK. Tip: Přestože Excel tyto příkazy nemají rychlé klávesové zkratky, můžete v nabídkách a dialogech procházet jenom pomocí klávesnice. Jak udělat spodní index? Použití horního nebo dolního indexu pomocí klávesových zkratek. Vyberte požadovaný text nebo číslo. Horní index naformátujete tak, že současně stisknete klávesy CTRL, SHIFT a znaménko plus (+). Dolní index naformátujete tak, že současně stisknete klávesy CTRL a rovnítko (=).

Jak napsat Horní index Mac?

Horní index – Ctrl + Shift + Cmd + “+” Dolní index – Ctrl + Shift + Cmd + “-” Jak napsat horní index 2? Vyberte znak, který chcete formátovat. Horní index naformátujete tak, že současně stisknete klávesy CTRL, SHIFT a znaménko plus (+).

Když to vezmeme v úvahu, jak se píše na druhou na notebooku?

Mocnina. Buď na anglické klávesnici (Shift + 6) nebo Alt + 94. Podle toho, jak udělat v excelu odmocninu? Vzorec vypadá takto: =ODMOCNINA(číslo) (česká verze Excelu) nebo… Funkce ODMOCNINA vrátí druhou odmocninu z daného čísla. V anglické verzi Excelu se funkce nazývá SQRT (ze square root).

Jak se píše CO2?

O oxidu uhličitém CO2 bylo už napsáno mnoho a hlavně záporného. Jak se dělá v Excelu na druhou? Postupujte takto:

  1. Klikněte do buňky na listu.
  2. Do buňky zadejte =N^2, kde N je číslo, které chcete na čtvereček. Pokud chcete například vložit čtverec 5 do buňky A1, zadejte do buňky =5^2.
  3. Výsledek zobrazíte stisknutím klávesy Enter. Tip: Můžete také kliknout do jiné buňky a zobrazit tak druhý výsledek.

Jak udělat malé číslo ve Wordu?

Vyberte konkrétní text, který chcete zobrazit jako dolní index, aby byl zvýrazněn. V tomto příkladu byste chtěli vybrat číslo „2“ v „H2O“. Pro zařízení macOS a WindowsVyberte Index tlačítko umístěné v Písmo část hlavního panelu nástrojů aplikace Word a představovaná písmenem „x“ a depresivním číslem 2.

By Bekki

Jak psát chemické vzorce na klávesnici? :: Jak svázat titulek s obrázkem?
Užitečné odkazy