Domovská stránka > J > Jak Získat Url Obrázků?

Jak získat URL obrázků?

Získání adresy URL obrázku

  1. Aplikace Google: V pravém horním rohu obrázku klepněte na ikonu možností Sdílet. Kopírovat .
  2. Aplikace Chrome: V pravém horním rohu obrázku klepněte na ikonu možností Sdílet.
  3. Firefox: V pravém dolním rohu obrázku klepněte na Sdílet. a v sekci Odkaz zkopírujete klepnutím klepněte na adresu URL.

Přečtěte si více

Jak poslat obrázek jako odkaz?

Obrázek jako odkaz

Pokud budete kopírovat URL adresu z vašeho webu, tak je možné v administraci využít ikonku oka, která se Vám ukazuje u všech produktů, článků, kategorií atd. Tato ikonka vás přesměruje na web a je možné ihned zkopírovat URL adresu.
Jak udělat odkaz na obrázek? Odkaz vytvoříte kliknutím na ikonu VLOŽIT/UPRAVIT ODKAZ. Jako typ odkazu nastavte OBRÁZEK. V řádku OBRÁZEK klikněte na VYBRAT, otevře se nové okno VYBERTE OBRÁZEK, ve kterém zvolíte požadovaný obrázek. Do políčka CÍL vložte URL adresu, na kterou má obrázek směrovat.

Jak vytvořit URL adresu?

Označíte-li slovo a kliknete na ikonu "spojeného řetězu" - Vložit / upravit odkaz, zobrazí se okno pro editaci odkazu. Nyní zkuste vytvořit odkaz na existující webovou stránku, zadáním URL odkazu (kdybyste chtěli například odkázat na náš blog, zadali byste do pole URL odkaz ve tvaru https://blog.inpage.cz/). Jak má vypadat URL adresa? Adresa URL webové stránky, např. http://support.google.com/google-ads, se skládá z názvu domény (v tomto případě google), kategorie domény (.com) a v některých případech také z dalších prvků, jako je subdoména (support) nebo cesta (/google-ads).

Může se také zeptat, jak otevřít url?

Soubory URL otevírají ve výchozím prohlížeči uživatele umístění Internetu, například webovou adresu. Místo zástupce lze obvykle zobrazit otevřením souboru v textovém editoru, například v programu Microsoft Notepad nebo Apple TextEdit. Také, jak vložit obrázek do pspad? Obrázky vložíme pomocí tagu <img /> (jako image = obrázek). Setkáváme se s prvním tagem, který vyžaduje tzv. atributy. Atribut je doplňující informace k tagu.

Jak vložit křížový odkaz na obrázek?

Třeba „Vysvětlení vzestupného trendu obsahuje obrázek 2“. Na kartě Vložení klikněte na Křížový odkaz. V poli Typ odkazu klikněte na rozevírací seznam a vyberte, na co chcete vytvořit odkaz. Seznam dostupných možností závisí na typu položky (nadpis, číslo stránky a další), na kterou vytváříte odkaz. Jak vložit odkaz k obrázku? Odkaz na webovou stránku

Vyberte v normálním zobrazení text, obrazec nebo obrázek, který chcete použít jako hypertextový odkaz. Na kartě Vložení klikněte na Hypertextový odkaz. Zobrazí se dialogové okno Vložit hypertextový odkaz.

Jak vytvořit URL odkaz?

Vytvoření hypertextového odkazu na místo na webu

Stiskněte kombinaci kláves Ctrl+K. Můžete také kliknout pravým tlačítkem myši na text nebo obrázek a v místní nabídce kliknout na odkaz . V okně Vložit hypertextový odkaz zadejte nebo vložte svůj odkaz do pole Adresa.

By Rosemare

Jak se dělá odkaz? :: Jak komentovat PDF?
Užitečné odkazy