Domovská stránka > J > Jak Si Něco Vyrobit Z Papíru?

Jak si něco vyrobit z papíru?

Jak vyrobit dárek z papíru

Je možné vzít tvrdý papír libovolné velikosti a vymyslet vzkazy, najít přáníčka nebo jiný text a případně i namalovat nějaký hezký nebo vtipný obrázek. Ale pokud chcete z papíru poskládat domeček, postavičku, loď nebo cokoliv dalšího, chce to čas, chuť k práci a hlavně pevné nervy.

Přečtěte si více

Jak vyrobit dárek pro maminku z papíru?

Dárek pro maminku z proužků papíru

  1. Hyacinty, které neuvadnou.
  2. Barevné kopretiny. Snadný tip na dárek, který zvládnou i ti nejmenší.
  3. Rozkvetlé kudrlinky. reklama.
  4. Věneček během chvilky.
  5. Tip pro šikulky.
  6. Berušky pro maminku.
  7. Netradiční brož
Jak obalit krabici papírem? Papír nebo látku si vyměříte stejně, jako byste balili dárek. Nebo použijte metr a vše si nejprve rozkreslete. Netroufnete-li si polepovat jedním v rozích nastřihnutým kusem, klidně udělejte postupně každou stranu zvlášť. Zbude-li vám dostatek materiálu, polepit můžete i vnitřek krabice.

Jak zmensit krabici?

Snížení krabice

Místo toho ale můžete krabici jednoduše snížit a prázdný prostor zmenšit – stačí seříznou krabici v rozích a klopy ohnout přes sebe, jak ukazují obrázky níže. Na tomto principu fungují výškově nastavitelné krabice, které mají ryly pro snadnější ohnutí krabice. Seříznout si můžete jakoukoliv krabici.
Jak polepit krabici? Krabici od bot polepte pomocí tavné pistole odolnou látkou. My jsme si vybrali puntíkatý filc, který koupíte v galanterii. Chcete-li, aby byla přihrádka omyvatelná, lze ji polepit omyvatelnou tapetou.

Jak vyrobit krabicku na nausnice?

Velmi jednoduchou šperkovnici můžete vyrobit z obyčejné krabice na vajíčka. Stačí ji jen nastříkat nebo natřít barvou – a pokud chcete nějaké náušnice i pověsit, pak i přepásat stužkou. Tím je práce hotová a můžete do ní umístit prsteny, řetízky i náušnice. Jak zabalit šperk? 10 tipů jak zabalit šperky pod stromeček

  1. Balíček s rolničkou. Rolnička je jedním ze základních symbolů Vánoc.
  2. Balíček s ozdobou. I obal je součástí dárku.
  3. Balíček s písmenky.
  4. Krabička s andělem strážným.
  5. Elegantní balíček s perličkami.
  6. Balíček s dřevěnými písmenky.
  7. Balíček s hvězdičkou z pryskyřice.
  8. Cedulka na taštičku.

Jak si vytvořit polštář?

Obyčejný polštář jsou v podstatě dva kusy látky sešité dohromady a naplněné měkkou vycpávkou. Ty dva kusy by měly být trochu větší než požadovaná šířka a délka polštáře. Přidejte na všech stranách 4 cm látky na švy. Co vyrobit z Kartonove krabice? Je zcela zbytečné tyto krabice vyhazovat. Pokud pro ně pak využití nenajdete, jde o výborný materiál na podpal kotle. Ovšem jinak si můžeme z kartonových krabic vyrobit různé police, skříňky, organizéry, ale i rámečky na fotografie, různé herní atrakce a výrobky pro děti, dokonce i masky a mnoho jiného.

A další otázka, co vyrobit z krabičky od kapesníku?

Právě jste spotřebovali krabičku kapesníků a chystáte se ji vyhodit? Zadržte! Papírové obaly se vám totiž mohou ještě hodit. Kromě jiného z nich můžete vyrobit šikovný a praktický stojánek na tužky či výtvarné potřeby pro vaše ratolesti.

By Dora Molz

Jak si sám vytvořit logo? :: Jak vyrobit krabičku na prstýnek?
Užitečné odkazy