Domovská stránka > J > Jak Přiostřit Fotku?

Jak přiostřit fotku?

Jak na to?

  1. Zvětšete či zmenšete snímek na dvojnásobek požadovaného rozlišení.
  2. Použijte několikrát po sobě obyčejnou doostřovací funkci. Dojde k viditelnému přeostření. Obvykle stačí 2x až 3x použít standardní funkci Sharpen.
  3. Zmenšete snímek na polovinu, tedy na původně požadovanou velikost.

Přečtěte si více

Jak rozmazat obrázek?

Klikněte na „Detekovat obličeje“ a Zoner Photo Studio X už si poradí. V možnostech nástroje si zvolíte, jestli chcete obličej překrýt elipsou nebo kruhem a vyberete metodu anonymizace. Na výběr máte pixelizaci, rozmazání a překrytí barvou. Jak rozjasnit fotku? fotka

Naštěstí ale v Zoner Photo Studiu existuje několik možností, jak ji zesvětlit.

  1. Upravte expozici a vytáhněte stíny.
  2. Prolněte expozice.
  3. Zesvětlete fotky pomocí křivek.
  4. Upravte část fotky pomocí lokálních úprav.
  5. Vytvořte Low key fotografii.
  6. Udělejte z tmavosti záměr.

Jak odstranit mlhu z fotek?

V Zoner Photo Studiu X se v modulu Vyvolat objevil nový nástroj – odstranění oparu (angl. dehaze). Je to jednoduchý nástroj, který rozpozná a eliminuje mlhu, kouř nebo jinak vybledlé části fotky. Přidání této hodnoty vytáhne spoustu detailů. Jak zkrášlit fotky? Layover na prolínání fotografií

Princip fungování je poměrně jednoduchý. Do aplikace si vložíte vybrané obrázky, které chcete nakombinovat. V levém sloupci si pak označíte fotografii, se kterou chcete pracovat přednostně a dáte se do práce.

Jak rozostřit část fotky?

Postup úpravy:

  1. V aplikaci Snapseed vyberte fotku.
  2. Klepněte na: Nástroje a následně na: Rozostření snímku.
  3. Ve spodní liště zvolte tvar rozostření
  4. Posouváním prstu do stran volíte intenzitu rozostření
Jak rozmazat část fotografie? Funkce „Blur“ je stejně jako zbytek aplikace detailně propracovaná, proto je toto nejlepší způsob na rozmazání pozadí. Pokud danému obrázku věnujete nějaký ten čas, výsledek bude bezchybný. Po zvolení funkce „Blur“ se celý obrázek rozmaže a vy si následně pouze označíte části, kde má být zaostření původní.

Lidé se také ptají, jak rozostrit část fotky?

Budete potřebovat aplikaci, který to umí a nejsnazší řešení bude Skitch. Je zdarma a snadno se ovládá. Ve Skitchi pak stačí otevřít fotku/screenshot/obrázek a aktivovat nástroj pro Rozmazání/Pixelate (šipka vpravo dole a první volba nahoře). Ten umožní vybrat oblast, která se má “rozčtverečkovat”. Jak Zatmavit pozadi na fotce? Pro ztmavení pozadí pracujte s tonální křivkou, kterou prohněte směrem dolů. Nástroj Rychlé úpravy (K) pro tonální a barevné úpravy pozadí. Pro posun pozadí ke studenějším odstínům pracujte s červeným a modrým kanálem křivky. Červený kanál prohněte mírně dolů a modrý kanál mírně nahoru.

Může se také zeptat, jak zvýšit ostrost fotky?

Takže pokud se vám zdá, že objektiv vašeho fotoaparátu nekreslí moc ostré fotky, řešením je trochu přiclonit (například z f/2.8 na f/4 a podobně). Obvykle stačí málo a obrazová ostrost se výrazně zlepší.

By Kalvn

Jak vylepšit fotografie? :: Jak napsat * Na notebooku?
Užitečné odkazy