Domovská stránka > J > Jak Vlozit Fotku Do Emailu?

Jak vlozit fotku do emailu?

Umístěte kurzor na místo, kde se má ve zprávě obrázek zobrazit. Na pásu karet vyberte Vložení > Obrázky. V umístění na počítači nebo v online umístění souborů vyhledejte obrázek, který chcete vložit. Vyberte obrázek a potom zvolte Vložit.

Přečtěte si více

Když to vezmeme v úvahu, jak poslat email v příloze?

Přeposlání e-mailu v příloze

  1. Na počítači přejděte do Gmailu.
  2. Vyberte požadované e-maily.
  3. Klikněte na ikonu možností Přeposlat jako přílohu.
  4. Do pole Komu zadejte příjemce. Příjemce můžete zadat také do polí Kopie a Skrytá kopie.
  5. Přidejte předmět.
  6. Napište text zprávy.
  7. Dole klikněte na Odeslat.
Jak odeslat fotografii? K poslání fotky (nebo videa) z jednoho telefonu do druhého, když je máte vedle sebe, použijte Bluetooth, nebo na iPhone AirDrop. Pak se vám fotka odešle přesně tak jak je, v plné velikosti. Neposílejte si mezi sebou fotky přes Messenger, Whatsapp, Instagram a jiné soc sítě, zbytečně přijdete o většinu kvality.

Jak přiložit soubor k mailu?

Další možností přiložení přílohy je její přetáhnutí myší z libovolného umístění ve vašem PC přímo do okna psaní zprávy v prohlížeči. Tato funkce je aktuálně podporovaná prohlížeči Mozilla Firefox a Google Chrome. Uchopte levým tlačítkem myši soubor a jednoduše jej přetáhněte do okna psaní zprávy. Tak jak vložit logo do podpisu v emailu seznam? Seznam Email.cz – Podpis na konci e-mailu nastavíte snadno

Bohužel nepodporuje tak dobře různé úpravy, ani vám neumožňí implicitně vložit obrázek.

Také, jak vložit video do mailu?

Video jako takové do e-mailu nevložíte. Provádí se to print-screenem nebo samotným náhledovým obrázkem videa, které vložíte do e-mailu jako klasický obrázek s tím, že mu nastavíte potřebnou URL adresu. Video si můžete nahrát na váš YouTube kanál, Vimeo a nebo podobné úložiště. Jak poslat email s přílohou? Přiložení přílohy

  1. Uchopte levým tlačítkem myši soubor a jednoduše jej přetáhněte do okna psaní zprávy.
  2. Jakmile se u ikonky přesouvaného souboru zobrazí štítek , můžete soubor pustit a automaticky dojde k jeho přiložení ke zprávě.

Podle toho, jak odeslat e mailem?

Psaní e-mailů

  1. Na počítači otevřete Gmail.
  2. Vlevo nahoře klikněte na Napsat e-mail.
  3. Do pole Komu zadejte příjemce. Příjemce můžete také přidat: Do polí Kopie a Skrytá kopie.
  4. Přidejte předmět.
  5. Napište text zprávy.
  6. V dolní části stránky klikněte na Odeslat.
Jak poslat email jako přílohu Outlook? Funkce Předat jako přílohu aplikace Outlook vám pomůže rychle připojit e-mail jako soubor přílohy v novém e-mailu. Postupujte prosím následovně. 1. Vyberte e-mail, který připojíte jako soubor v novém e-mailu, a klikněte na Domů > Moře > Přeposlat jako přílohu.

Můžete se také zeptat, jak poslat fotky z mobilu do mobilu?

Možnosti odesílání / sdílení fotek z mobilu

Messenger, WhatsApp, Google Hangouts…a samozřejmě velká spousta dalších chatovacích nástrojů umožňuje posílat fotky a videa přímo ve svém prostředí. Jednotlivci či celé skupině příjemců přes ně jde velmi rychle a jednoduše odeslat snímek nebo snímky na pár kliknutí.

By Adali

Jak se připojit na Teams přes odkaz? :: Jak vypadá fax?
Užitečné odkazy