Domovská stránka > J > Jak Teleportovat Simíka?

Jak teleportovat Simíka?

Jak Simíky teleportovat bez toho, aby se stali upíry? Je třeba mít zapnutou volbu „testingcheats true“. Následně podržte klávesu Shift a klikněte kamkoliv na zem v cílové oblasti, kam chcete Simíka teleportovat, a vyberte „Teleportovat se sem“.

Přečtěte si více

Jak v The Sims 4 Cheats?

Cheaty pro The Sims 4 na simoleony a další, co upravují peníze

  1. motherlode Motherlode přidá stejně jako v The Sims 3 rovných 50000 simoleonů.
  2. rosebud Rosebud přidá 1000 simoleonů.
  3. kaching Kaching přidá 1000 simoleonů.
  4. Money {číslo} Nastaví peníze domácnosti na zadanou hodnotu.
Jak zmenit vzhled v The Sims 4? Jak odemknout CAS pro kompletní úpravu Simíka
  1. Použitím modu. Always FullEditMode.
  2. Postup.
  3. a)
  4. stáhněte soubor.
  5. ⇓⇓ Tmex-AlwaysFullEditMode.ts4script. Na stránce ho najdete dole mezi ostatními mody.
  6. b)
  7. vložte ho do složky Mods.Documents\Electronic Arts\The Sims 4\Mods. Do CASu vstoupíte klasicky přes zrcadlo nebo šatník.

Pokud jde o to, jak restartovat simíka?

Metoda ResetSim:

Napište resetSim Jméno Příjmení a klikněte na Enter. Nezapomeňte v příkazu uvést jméno Simíka, kterého chcete resetovat. Například: Chcete-li resetovat Simíka jménem Gobias Koffi, napište: resetSim Gobias Koffi a stiskněte Enter.
Jak Cheatovat v The Sims 3? Stiskněte ve hře kombinaci kláves [Ctrl] + [Shift] + C pro otevření cheatovací konzole. Potom napište některý z následujících kódů a stiskněte [Enter] pro aktivaci funkce tohoto cheatu. Poznámka: Ve Windows Vista se vám může konzole otevřít až po stisknutí kláves [Ctrl] + [Windows] + [Shift] + C.

Jak odstranit Simíka?

V levém dolním rohu si vyberete simíka, kterého chcete smazat a kliknete na křížek. Simík je odstraněn. Klikem na křížek vypnete Úpravu domácností. Na mapě je vidět, že v domácnosti je o simíka méně. A další otázka, jak cheatovat v the sims 4 ps4? Dobrý den, ano i na PS4 existují cheaty. Jejich aktivaci provedete stisknutím a podržením všech 4 triggerů současně (L1,L2,R1,R2) a napsáním "testingcheats true" (bez uvozovek) do malého textového okna, které se objeví.

Když to vezmeme v úvahu, jak cheatovat v the sims 4 na ps4?

Abyste mohli zadávat cheaty v The Sims 4 na platformách PlayStation 4 nebo Xbox One, spusťte novou hru nebo otevřete uloženou hru. Poté podržením všech čtyř spouští ve hře otevřete cheatovací konzoli (pokud na konzoli používáte klávesnici a myš, můžete stisknout klávesovou zkratku CTRL+Shift+C). Také, jak omladit simíka? Gurmánské vaření - Ambrózii. A nejedná se o recept ledajaký. Pozře-li Ambrózii duch, vrátí ho zpět k životu a stane se z něj opět Simík. Pozře-li Ambrózii Simík, omládne.

Lidé se také ptají, jak zmenit rocni obdobi v the sims 4?

Nabídka možností umožňuje přizpůsobit délku ročních období a průběh počasí. Klikněte na nabídku možností, následně vyberte nastavení hry a nakonec záložku Roční období.

By Carrie Petronella

Jak vytvorit Simika? :: Jak nastavit druhý hovor?
Užitečné odkazy