Domovská stránka > J > Jak Nastavit Druhý Hovor?

Jak nastavit druhý hovor?

Zapnutí, vypnutí či zjištění stavu lze provést v menu vašeho telefonu. Služba je zde často označena jako "Čekání hovoru" , "Služba hovorů na lince", "Druhé volání", "Call Waiting", apod. Způsob ovládání služby u jednotlivých telefonů lze zjistit v návodu k danému telefonu.

Přečtěte si více

Jak volat s více lidmi?

Zkontrolujte, že máte nejnovější verzi aplikace Duo a Android verze 7.0 nebo vyšší.

  1. Spusťte aplikaci Google Duo .
  2. Nahoře vyhledejte kontakt nebo vytočte číslo.
  3. Klepněte na kontakt nebo na telefonní číslo, na které chcete zavolat.
  4. Vyberte některou z možností: Pokud chcete zahájit videohovor, klepněte na ikonu kamery .
Jak volat z jiného cisla? Toho dosáhnete tím, že před číslo volaného zadáte kód #31# – například tedy místo na telefon 602123456 zavoláte na #31#602123456 a volaný nezjistí, kdo mu volá.

Jak se připojit na WhatsApp na PC?

Tou pravděpodobně nepohodlnější alternativou, jak WhatsApp na svém PC používat, je oficiální aplikace pro PC, která je dostupná pro 32-bitové i 64-bitové Windows 8 a novější. Aplikaci stáčí jednoduše stáhnout z oficiálního webu a standardně nainstalovat. Co je WhatsApp web? Aplikace WhatsApp Web a WhatsApp pro počítač jsou počítačovým rozšířením účtu WhatsApp na vašem telefonu. Odeslané a přijaté zprávy jsou mezi telefonem a počítačem zcela synchronizovány a všechny vaše zprávy se tak budou zobrazovat na obou zařízeních.

Jak na videohovor WhatsApp?

Otevřete WhatsApp a klepněte na záložku Hovory. Klepněte na Nový hovor > Nový skupinový hovor. Vyhledejte kontakty, které chcete k hovoru přidat, a klepněte na ikonu videohovoru . Jak zapnout mikrofon na WhatsApp? Řešení 2 - Kontrola oprávnění pro WhatsApp

  1. Otevřete Nastavení
  2. Vyberte Aplikace (nebo Aplikace a upozornění)
  3. Vyberte WhatsApp.
  4. Vyberte oprávnění
  5. Vyberte Mikrofon.
  6. Vyberte Povolit.

Jak nastavit kameru na WhatsApp?

Během hovoru můžete kliknutím na ikonu mikrofonu ztlumit a zase zapnout svůj mikrofon. Kliknutím na ikonu kamery můžete také vypnout a zase zapnout svoji kameru. Až budete chtít hovor ukončit, klikněte na Ukončit hovor. Jak přijmout videohovor? Příchozí videohovory

Máte-li zamčenou obrazovku a někdo vám zavolá, zobrazí se vám oznámení Příchozího videohovoru. Poté oznámení můžete: Přetáhnout doleva a klepnout na Zobrazit > Přijmout. Případně můžete hovor přijmout přetažením oznámení doprava.

Proč Nevyzvání WhatsApp?

Zkontrolujte oznámení o hovorech

Musíte také zkontrolovat, zda je povoleno oznámení o volání WhatsApp nebo ne. K tomu stačí pouze stiskněte a podržte ikonu WhatsApp v nastavení aplikace. V zástupcích aplikací klepněte naikona informací o aplikaci (i) pro přístup na stránku s informacemi o aplikaci.

By Roshelle Placeres

Jak teleportovat Simíka? :: Jak telefonovat přes počítač?
Užitečné odkazy