Domovská stránka > J > Jak Přeinstalovat Iphone?

Jak přeinstalovat iPhone?

Jít do Nastavení > Obecné > Obnovit > Smazat data a nastavení. Zadejte své heslo a pokračujte podle pokynů až do momentu, kdy si máte vybrat obnovu dat. Pak vyberte možnost Nastavit jako nový iPhone. Odteď je jen na vás, co si na své čisté zařízení nainstalujete.

Přečtěte si více

Jak dlouho trva instalace iOS 14?

Instalace trvá 10 – 20 minut v závislosti na rychlosti a stabilitě připojení, ale běžně uživatelé aktualizují telefon přes noc. Největší předností je při instalaci nové aktualizace iOS bezesporu rychlost a jednoduchost; jenomže vyvstává i pár (někomu dobře známých) překážek. Jak dlouho trva Aktualizace iOS 15? Podle údajů analytické společnosti Mixpanel totiž pouhých 8,59 % uživatelů aktualizovala svá zařízení na iOS 15 do 48 hodin od jeho uveřejnění.

Jak spustit Android aplikaci na iOS?

Pokud byste si chtěli simulaci Androidu na svém iPhonu vyzkoušet, stačí v internetovém prohlížeči spustit webovou aplikaci. Simulaci Androidu si můžete přidat jako záložku na domovskou obrazovku. Tento krok je nutný, aby webová aplikace běžela v celoobrazovkovém režimu. Jak změnit Android na iOS? Jak změnit Android na iPhone X

  1. 1 Stažení zdarma X Launcher: S IOS Style Theme & Control Center z obchodu Google Play.
  2. 2 Stáhněte si X Launcher Pro: PhoneX Theme, IOS Control Center za 1.99 EUR.
  3. 3 Stáhněte si Turn On A Notch: 100% bez reklam zdarma z obchodu Google Play.

Jak prenest soubory z Androidu na Android?

Krok 1Nejprve připojte oba telefony Android k počítači pomocí kabelů USB. Krok 2Po připojení obou telefonů k počítači povolte Přenos souborů. Krok 3Vyhledejte a otevřete zdrojové zařízení. Krok 4Procházejte a vyberte všechny soubory Android, které chcete přenést. Lidé se také ptají, jak přetáhnout soubory z iphonu do androidu? V okně úložiště VAšeho iPhonu si najděte složku s názvem DCIM. Složky s fotografiemi naleznete uvnitř. Jednoduše vyberte fotografie, které chcete přenést. Poté je přetáhněte ze složky obrázků iPhone a přetáhněte je do složky obrázků Android.

Jak poslat soubory z iPhone na Android?

K tomu slouží aplikaci Send Anywhere pro iOS, Android, Windows Phone a Amazon Kindle, která je ke stažení zcela zdarma funguje prostřednictvím bluetooth a Wi-Fi, proto je potřeba k přeposlání dodržet vzdálenost několika metrů. Při zaslání souborů opíšete ověřovací kód a poté začne druhé zařízení přijímat soubor. Můžete se také zeptat, jak spárovat iphone s androidem? Na Androidu stáhněte z Google Play Storu již zmíněnou aplikaci Move to iOS. Poté ji otevřete, a na obou zařízeních klepněte na Pokračovat (Continue). K tomu, aby byla zařízení spárována skrze Wi-Fi, už nyní postačí na Androidu zadat 12místný číselný kód, který se zobrazí na zařízení s iOS.

Jak si stáhnout iOS 13?

Přejděte do Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru. Na displeji se objeví verze systému iOS, kterou máte momentálně nainstalovanou, a informace o tom, zda je k dispozici aktualizace. Chcete‑li automatickou aktualizaci vypnout, přejděte do Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru > Automatická aktualizace.

By Kopple

Jak stáhnout iOS 14 na iPhone 6? :: Jak stahovat hudbu do iPodu zdarma?
Užitečné odkazy