Domovská stránka > J > Jak Stáhnout Audioknihu Do Mobilu Zdarma?

Jak stáhnout audioknihu do mobilu zdarma?

V Knihách Google Play můžete procházet a nakupovat audioknihy dostupné k poslechu.

  1. V telefonu nebo tabletu Android otevřete aplikaci Knihy Google Play .
  2. Klepněte na Obchod a vyhledejte nějakou audioknihu. Další informace o audioknize získáte klepnutím na obrázek na obálce.
  3. Klepněte na cenu. Koupit audioknihu.

Přečtěte si více

Jak stáhnout audioknihu do MP3?

Pro přehrávání audioknih v MP3 (či jiných audio formátech) používám aplikaci Smart AudioBook Player. Knihy na zařízení i SD kartě či zvolené podsložce si aplikace sama najde a zobrazí v přehledné knihovně. Přehrávač je jednoduchý a snadno ovladatelný (přetáčení, skok vpřed i zpět po 10ti či 30ti sekundách). Kde najit audioknihy? Audioknihy zdarma v češtině

Český rozhlas a jeho www.radioteka.cz má i aplikační podobu stejného jména (Google Play, App Store), ve které najdete audioknihy i rozhlasové hry. Ať už streamované, nebo stažené do telefonu k offline poslechu. Od Českého rozhlasu se může ještě hodit Čtenářský deník.

Jak funguje Audiotéka?

Audioteka dává možnost audioknihy vyzkoušet. Poznejte hlas interpreta a ověřte si, že vás jeho přednes vtáhne do děje, než se rozhodnete audioknihu zakoupit. Poskytujeme k poslechu až 50 minut zdarma (10 % délky audioknihy) u většiny našich audioknih! Jak sdilet audioknihy? Opětovné stažení audioknih v iTunes pro Windows

  1. Otevřete iTunes.
  2. Na řádku nabídek nahoře v okně iTunes vyberte Účet > Zakoupené.
  3. Z nabídky okna iTunes vyberte Audioknihy.
  4. Najděte audioknihu, kterou si chcete znova stáhnout.
  5. Klikněte u audioknihy na tlačítko Stáhnout.

Jak stáhnout audioknihu do mobilu?

Nejdříve otevřete ve svém prohlížeči sekci Audioknihy nebo na ni klikněte ve své knihovně. Poté si vyberte audioknihu, kterou chcete poslouchat nebo stáhnout. Obrázek 1: V knihovně přejděte do sekce audioknihy. Obrázek 2: Vyberte si audioknihu, kterou chcete poslouchat nebo stáhnout. Také, proč spíme audiokniha download? Příčinu své únavy a zdravotních potíží hledejte v nedostatku kvalitního spánku a pak teprve jinde. Audiokniha předního světového neurovědce Matthewa Walkera odkrývá nejnovější poznatky z výzkumu spánku a ukazuje, že evoluce nás touto bezbrannou a neproduktivní fází denního rytmu nevybavila náhodou.

Jak rozbalit audioknihu?

Dlouze na něm podržíme prst, soubor se označí a v dolním menu zvolíme "další" a poté „extrahovat do“. Následně v nabídce zvolíme "vybrat cestu", ťukneme na políčko pod touto volbou a zvolíme si složku, do které chceme soubor s audioknihou rozbalit (standardně např.: /sdcard/audiobooks). Jak vypada audiokniha? Můžeme rozlišit dva druhy audioknih – zkrácené a nezkrácené. Nezkrácené jsou doslovně načtené knihy bez jakýchkoli zásahů, zatímco ty zkrácené mají text upravený. Obvykle je důvodem snížení výrobních nákladů a zároveň i menší časová a finanční náročnost na straně kupujícího.

Co je audiokniha MP3?

Pod pojmem audiokniha můžeme dnes chápat zvukový záznam nějakého díla nebo přednesu, který je zaznamenaný na zvukových nosičích (audio CD, audiokazeta, CD MP3) nebo v prostředí internetu.

By Issi

Jak zdarma stahovat z App Store? :: Jak stáhnout aplikaci do Samsungu?
Užitečné odkazy